Zawsze mi się wydawało że będę mieć jedno dziecko i to będzie córeczka, pierwszy urodził się syn i nie miałam z tym problemu, przy drugim już zaczęłam czytać o planowaniu płci, ale zdalam się na odstęp i 6 miesięcy nie zachodziłam, w 7 cyklu w samą owulację zaszłam no i drugi syn. Minęło kilka lat , znalazłam to forum i planowałam córeczkę, pierwszy cykl , 20 czy 12 godz po owu zaszłam, poroniłam. Czwarta ciąża żadnego planowania- córka.@martoosia04 i inne dziewczyny, zawsze marzyłyście mieć córkę czy dopiero po urodzeniu synów pragnienie się włączyło ?
reklama
Jivka
Moderator
Ja zawsze mówiłam że muszę mieć jedną córkę, więc nie dziwię się że tutaj tak wiele dziewczyn do tego dąży.@martoosia04 i inne dziewczyny, zawsze marzyłyście mieć córkę czy dopiero po urodzeniu synów pragnienie się włączyło ?
martoosia04
Fanka BB :)
Ja od zawsze mowilam ze bede miec córkę. ZAWSZE. Byłam w szoku jak okazało sie ze bede miała jednego a potem drugiego chłopca.
Stąd właśnie nasze pragnienie, z wyobrażeń o dziecku jakie miałyśmy długo przed staraniami o pierwsze.Ja od zawsze mowilam ze bede miec córkę. ZAWSZE. Byłam w szoku jak okazało sie ze bede miała jednego a potem drugiego chłopca.
Ja od zawsze marzyłam o parce Jako dziecko bałam się ze nigdy niw urodzę syna. Zdawało mi się ze rodzą się same dziewczynki. A teraz mam na odwrót. Jako nastolatka marzyłam o córkach. Byłam w lekkim szoku jak za pierwszym razem okazało się ze będzie syn. Szybko się dostosowałam ale powiem szczerze ze jak urodziłam córkę to poczułam się spełniona. Kocham syna i życie bym za niego oddała. Ale przy córce poczulam coś niesamowitego. Takie dopełnienie. Dobrze tez się czuje w roli mamy dziewczynki. Tetaz jak myśle o kolejnym to o dziewczynce. Chciałabym znów odnaleźć się w takim macierzyństwie.
@martoosia04 wiem ze to tylko potwierdzenie ale pamietam o Tobie
@martoosia04 wiem ze to tylko potwierdzenie ale pamietam o Tobie
cytrusowa85
Ja chciałam synów . NAJLEPIEJ 3
Megi_Meg
reklama
cytrusowa85
Ja tego nie doświadczyłam. Jakiegoś spełnienia o który piszecie . Zawsze myslalam.że Bede miec córki bo tak w mojej rodzinie jest. PierwsZy syn to nie poczułam.spełnienia tylko takie lekkie niedowierzanie ooooooo@Naomi_24 no właśnie, ja jestem spełniona jako mama, ale myślę, że jak urodze syna, to będzie prawdziwe dopełnienie. Chciałabym poczuć tą radość o której piszesz. Dlatego nie chce pochopnie podejmować decyzji co do planowania, nawet jeśli miaiabym czekać kolejne 2 lata, to będę.
A tu A jednak tak jak chciałam .
Podziel się: