Megi_Meg to moze dobrze ze zaszalas@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.
@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Megi_Meg to moze dobrze ze zaszalas)) z tego co Cie czytam to zbyt racjonalnie podchodzisz do tego a tak to po prostu bedzie co ma byc
. Poza tym z tego co mowilas to masz diete zasadowa wiec jak cos to bedzie blue
)))
Tak, dietę miałam i mam 90% zasadową, czekam na @ jak na szpilkach, temp. mam nadal podwyższoną. Co ja narobiłam

To obie poszalałyśmyKochana,ja zrobiłam doklanie to samo! Ale jestem zła na siebie. Zawsze mialam owu w 18-19dc,wiec sobie polpoludniu 16dc poszlalam...a wieczorem przyszedł mega bol owulacyjny

Megi_Meg testowałaś??@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.
@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
Megi_Meg
Megi_Meg testowałaś??
Nieee, poczekam cierpliwie do końca tyg., ja mam też PCOS więc możliwe coś się po przesuwało. Z córką test pozytywny wyszedł mi dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki więc tak czy siak mam czas.
Megi_Meg
heheh podziiwam taka cierpliwosc![]()
Bardziej to ja chyba jestem przestraszona niż cierpliwa
a moze po prostu zawirowania hormonalne. Ja tam jednak zycze niebieskiego pudruBardziej to ja chyba jestem przestraszona niż cierpliwaBrzuch niby już czuje jak na @ zresztą od tyg mam skurcze, ale moje piersi mi nie pasują bo mnie bolą i w biustonoszu się nie mieszczą, na dodatek jestem cała w pryszczach.
Ja bym zatestowałaBardziej to ja chyba jestem przestraszona niż cierpliwaBrzuch niby już czuje jak na @ zresztą od tyg mam skurcze, ale moje piersi mi nie pasują bo mnie bolą i w biustonoszu się nie mieszczą, na dodatek jestem cała w pryszczach.

reklama
Megi_Meg
Mogą to być zawirowania hormonalne, u mnie to nic nowego
nic, dam na pewno znać co i jak
choć nie ukrywam, że wolałabym się bardziej przygotować do starań, zwłaszcza, że ja bardzo wierze w odstęp, może dlatego, że córkę mam z przed owulacji i tak mi siadło na głowę 
Podziel się: