Nie, ponieważ nigdy mi się nie sprawdziłPrzepraszam, miało być do Domi 33
Miało być do Domi 33;-)
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
OMG, to co u Was zadzialalo, suplementacja, dieta?Nie, ponieważ nigdy mi się nie sprawdziłz chłopcami wychodziła mi dziewczynka, a teraz chłopczyk

Truskawka11
Kobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)
kinga30
Ja bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dniKobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
No jasne, próbuj!Kobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Truskawka11
Boję się, że meskie mocarze mojego M przeyrwajaJa bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dni
Truskawka11
Liczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dniJa bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dni
Truskawka11
I zostaną same żeńskieLiczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dni![]()
reklama
kinga30
Też pamiętam kiedyś tak chciałam spróbować. Synek w kwietniu kończył 2 latka a to było w maju. Mam cykle raczej jak w zegarku 28 dni. 8 dnia nic nie wyszło. Potem już się wzięliśmy dopiero konkretnie w październiku raz 3 dni przed owu i byłoLiczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dni![]()
Podziel się: