reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Teraz dopiero przeczytałam instrukcje daną do moich testów
20231116_175812.jpg

reklama
O żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.

O żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.
Tylko uważaj z wapniem, w dużych ilościach jest szkodliwy

O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja 🙈
Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.

Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.
no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.

reklama
no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.
Zapewne możesz mieć rację i ja też przypuszczam że to jest bardzo różnie, ale pomyślałam sobie że nic nie szkodzi spróbować...

Do góry