reklama
Teoretycznie, ale próbujPiszą tu że po Tym pozytywnym teście owu powinna wystąpić na 24-36h. Czyli wszystko jest niby bardzo proste...
olka11135
Fanka BB :)
Piszą tu że po Tym pozytywnym teście owu powinna wystąpić na 24-36h. Czyli wszystko jest niby bardzo proste...
O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja

O żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.
Trochę czasu spędziłam tez czytając wczoraj tu na tym wątku i był przypadek kobiety ktora miała trójkę dzieci różnych płci i wszystko sprzecznie z teoria Shettles'a.
Niestety niby jest tak że plec zależy od mężczyzny i nie mamy na nią wpływu, ale trzymając się tych założeń okazuje się że to właśnie od nas zależy..O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja![]()
Tylko uważaj z wapniem, w dużych ilościach jest szkodliwyO żurawinie z Wit c nie słyszałam chyba najbardziej chce wierzyć jednak w metodę Shettles'a i trochę w dietę mg wapń, a na chłopca Sod i potas. I tego się będę trzymac próbując. Nigdy nie próbowałam tez tych metod planowania płci. A mój starszy syn najprawdopodobniej został poczęty przed owulacją w 10 dc.
Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.O ile testy pokrywają się z faktyczna owulacja![]()
Bolilol
Fanka BB :)
no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.Musimy założyć że tak jest, inaczej nie ma sensu w ogóle próbować wpływać na tą płeć przed poczęciem . A wczoraj moja koleżanka dostała potwierdzenie płci na usg przez lekarza że będzie miała córkę, dopytałam podobno stosunek był 2 dni przed owu.
reklama
Zapewne możesz mieć rację i ja też przypuszczam że to jest bardzo różnie, ale pomyślałam sobie że nic nie szkodzi spróbować...no ale nie ma sensu probowac wpływać na płeć przed poczęciem, ponieważ nie ma żadnych badań naukowych potwierdzających działanie jakiejkolwiek metody.
Podziel się: