reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heloł :-)...ale mamy zamieć śniezną dziś w Lublinie... :szok:

PYSZCZKU... zachcianki :-)

GOSIA, skonsultuj te plamienia u innego gina, to napewno nie zaszkodzi...
zawsze co dwie głowy to nie jedna :tak: i będziesz spokojniejsza...

Heheh Ptasiorek może i tak :-D
A co do pogody to jak patrzę przez okno to się cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić :szok::szok::sorry2:

A ja zrobiłam jajeczka i............... wstrzymałam się przed zjedzeniem bo chwilę po zjedzeniu chyba musiałabym oddać....Mdłościiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! :baffled:

Pyszczek, Ptasiorek :)))
Ja do Lublina wybieram sie w weekend :)))
U nas dla odmiany sniegu niet ale wieje na maxa!!!!!!!
Nosa nie wyściubiam....:tak:
Sylwia, Anufifi wlasnie jak wasza wspolna Caffe?:)

Czarodziejko dziękuje :-):-):-)

dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????

Gosiu nie chcę Cię dołować ale do tego może zawsze dojść, ale Ty kochana nie myśl o tym i się nie stresuj, napewno będzie wszystko dobrze! :tak: a skoro sie martwisz to idź do innego gina!

Pyszczek oj to dobrze że się nie wybrałaś na uczelnie :tak: no i widzę uroki ciąży c.d. ;-)

Kiki pozdrawiam :-)

Ptasiorek nie zazdroszcze Wam tej śniezycy :no: u nas naszczęście śnieg nie pada ale też wieje :baffled:

No i dochodzi 15....nareszcie!!!!

Do jutra kochane! Papatki!

28_2_6v.gif

Boszeee ale u nas wieje....
Pogoda łóżkowo-barowa:tak::tak::tak:
Maciej mi juz ponad 3 godziny spi :)

(...)
dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????

Gosiu, nie zamrtwiaj sie na zapas, bo to Wam obojgu nie sluzy dobrze. Prawda jest taka, ze niektore kobietki moga miec problemy od poczatku i szczesliwie urodza dziecie, a niektory niestety, nawet nie majacym zadnych niepokojacych objawow nie jest to dane. Nie martw sie kochana, duzo odpoczywaj, jak trzeba idz na L4. Musi byc dobrze! i nie mysl o najgorszym:wściekła/y:

Ja odpoczywam dzis, ale czuje jak mnie mocno bola plecy w krzyzu:baffled:. Ciekawe jak dlugo dam rade wysiedziec w pracy. Od 1go marca pracuje ze mna moj brat. Jeszcze o niczym nie wie, ale zastanawiam sie, czy nie powiedziec mu o ciazy, aby nie dzwigac kartonow z dekoderami jak bedziemy razem na zmianie. Chcialam mu powiedziec dopiero jak lekarz stwierdzi ciaze, ale niewiem czy wytrzyma:tak:m do tego czasu. Kartony nie sa ciezkie, ale tak caly dzien ich podz:baffled:igac, podnosic czy siegac z gornych polek to nic przyjemnego. A przez te napiecia brzucha musze uwazac

Jarzębinko jejku tak się cieszę:tak:, gratuluję z całego serducha!!!:-) A jaką płeć maleństwa przewidujesz?

po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczynce :tak: lekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce :tak: i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka :tak::-D:tak: choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka :tak::-D:tak:

a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domku :tak: pozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia :tak:

pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :rofl2:

reklama
po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczynce :tak: lekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce :tak: i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka :tak::-D:tak: choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka :tak::-D:tak:

a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domku :tak: pozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia :tak:

pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :rofl2:

Hej kochana !!!

Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku.
Nie wiem czy mnie pamiętasz(starania-wątpliwości, staraczki 2008)
Jestem w ciąży. Udało się za 4 podejściem-w cyklu z monitoringiem i mierzeniem pierwszy raz tempki.

Byłam dziś na usg, ale nie widać jeszcze serducha....tylko pęcherzyk żółtkowy i pęcherzyk ciążowy w wymiarze 0,96 cm.
Dzis jestem w 7 tygodniu ciąży. Od zapłodnienia leci teraz 4 tydzień.

Termin będę miała pewnie jakoś na 15.11 :-)
Kolejne usg w środę.
Pozdrawiam !!!

Do góry