reklama
Heloł :-)...ale mamy zamieć śniezną dziś w Lublinie... 
PYSZCZKU... zachcianki :-)
GOSIA, skonsultuj te plamienia u innego gina, to napewno nie zaszkodzi...
zawsze co dwie głowy to nie jedna
i będziesz spokojniejsza...

PYSZCZKU... zachcianki :-)
GOSIA, skonsultuj te plamienia u innego gina, to napewno nie zaszkodzi...
zawsze co dwie głowy to nie jedna
i będziesz spokojniejsza...Heheh Ptasiorek może i tak 
A co do pogody to jak patrzę przez okno to się cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić

A ja zrobiłam jajeczka i............... wstrzymałam się przed zjedzeniem bo chwilę po zjedzeniu chyba musiałabym oddać....Mdłościiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

A co do pogody to jak patrzę przez okno to się cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić

A ja zrobiłam jajeczka i............... wstrzymałam się przed zjedzeniem bo chwilę po zjedzeniu chyba musiałabym oddać....Mdłościiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Czarodziejka
Fanka BB :)
Pyszczek, Ptasiorek
))
Ja do Lublina wybieram sie w weekend
))
U nas dla odmiany sniegu niet ale wieje na maxa!!!!!!!
Nosa nie wyściubiam....
Sylwia, Anufifi wlasnie jak wasza wspolna Caffe?
Ja do Lublina wybieram sie w weekend
U nas dla odmiany sniegu niet ale wieje na maxa!!!!!!!
Nosa nie wyściubiam....

Sylwia, Anufifi wlasnie jak wasza wspolna Caffe?
K
Kinga85
Gość
dziekuje Ci :-)Kinga to Ty wypocznij i w pełni sie zrelaksuj aby kolejny cykl był owocnytego z całego serca Ci zyczę
udanego urlopu!
![]()
mam nadzieje że bedzie owocny
pyszczek ah masz się z tymi mdłosciami bidulo.
pozdrowionka dla wszystkich jeszcze raz!

Paula25
szczęśliwa :)
Czarodziejko dziękuje :-):-):-)
Gosiu nie chcę Cię dołować ale do tego może zawsze dojść, ale Ty kochana nie myśl o tym i się nie stresuj, napewno będzie wszystko dobrze!
a skoro sie martwisz to idź do innego gina!
Pyszczek oj to dobrze że się nie wybrałaś na uczelnie
no i widzę uroki ciąży c.d. ;-)
Kiki pozdrawiam :-)
Ptasiorek nie zazdroszcze Wam tej śniezycy
u nas naszczęście śnieg nie pada ale też wieje 
No i dochodzi 15....nareszcie!!!!
Do jutra kochane! Papatki!
dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????
Gosiu nie chcę Cię dołować ale do tego może zawsze dojść, ale Ty kochana nie myśl o tym i się nie stresuj, napewno będzie wszystko dobrze!
a skoro sie martwisz to idź do innego gina! Pyszczek oj to dobrze że się nie wybrałaś na uczelnie
no i widzę uroki ciąży c.d. ;-)Kiki pozdrawiam :-)
Ptasiorek nie zazdroszcze Wam tej śniezycy
u nas naszczęście śnieg nie pada ale też wieje 
No i dochodzi 15....nareszcie!!!!
Do jutra kochane! Papatki!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Boszeee ale u nas wieje....
Pogoda łóżkowo-barowa

Maciej mi juz ponad 3 godziny spi
R
rouż
Gość
(...)
dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????
Gosiu, nie zamrtwiaj sie na zapas, bo to Wam obojgu nie sluzy dobrze. Prawda jest taka, ze niektore kobietki moga miec problemy od poczatku i szczesliwie urodza dziecie, a niektory niestety, nawet nie majacym zadnych niepokojacych objawow nie jest to dane. Nie martw sie kochana, duzo odpoczywaj, jak trzeba idz na L4. Musi byc dobrze! i nie mysl o najgorszym

Ja odpoczywam dzis, ale czuje jak mnie mocno bola plecy w krzyzu
. Ciekawe jak dlugo dam rade wysiedziec w pracy. Od 1go marca pracuje ze mna moj brat. Jeszcze o niczym nie wie, ale zastanawiam sie, czy nie powiedziec mu o ciazy, aby nie dzwigac kartonow z dekoderami jak bedziemy razem na zmianie. Chcialam mu powiedziec dopiero jak lekarz stwierdzi ciaze, ale niewiem czy wytrzyma
m do tego czasu. Kartony nie sa ciezkie, ale tak caly dzien ich podz
igac, podnosic czy siegac z gornych polek to nic przyjemnego. A przez te napiecia brzucha musze uwazacjarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinko jejku tak się cieszę, gratuluję z całego serducha!!!:-) A jaką płeć maleństwa przewidujesz?
po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczynce
lekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce
i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka 

choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka 

a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domku
pozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia 
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

reklama
po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczyncelekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce
i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka
choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka
a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domkupozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia![]()
Hej kochana !!!
Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku.
Nie wiem czy mnie pamiętasz(starania-wątpliwości, staraczki 2008)
Jestem w ciąży. Udało się za 4 podejściem-w cyklu z monitoringiem i mierzeniem pierwszy raz tempki.
Byłam dziś na usg, ale nie widać jeszcze serducha....tylko pęcherzyk żółtkowy i pęcherzyk ciążowy w wymiarze 0,96 cm.
Dzis jestem w 7 tygodniu ciąży. Od zapłodnienia leci teraz 4 tydzień.
Termin będę miała pewnie jakoś na 15.11 :-)
Kolejne usg w środę.
Pozdrawiam !!!
Podziel się: