reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-)Dzięki Dorotko, za podpowiedź. Jak będę w Polsce, muszę koniecznie zaopatrzyć się w testy owulacyjne i do dzieła.:-D
Sądziłam, że Dawidek też jest z Lipca jak mój Bartosz - urodził się 24 lipca - lewek.
No ale mamy rówieśników, tak czy inaczej.
Mąż wrócił z pracy - niestety chory. Więc kochana żona musi się zaopiekować biedulkiem.
Naraziszko dziewczyny - może wieczorkiem jeszcze dorwe się do sieci.
:dry:

reklama
Informuję że..dziś jest druga kreseczka słabsza niż wczorajsza..hmm..Ale jest. Ciekawe, może i owu była już, ale nie sądze bo dopiero śluzik się pojawia.
A dziś przerwa na regenerację plemniczków. A ja dziś sączę sobie piwko, może na następne 9 miesięcy z przyjemnością będę calkowitą absynętką.

Miłego wieczorka dziewuszki.
Ps. na wszelki wypadek zrobiłam test ciążowy(miałam taki allegroski gratis) musiałam, bo dziwnie się czułam, jak przed @.No ale najwidoczniej to normalne akurat w tym cyklu, uspokoilam się..i robię dalej teściory i ...działam działam działam. I tak do owu :)) Och..ile przyjemności mnie czeka ;)

witajcie dziewczyny :-)

mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek bo narazie troche czytam i staram sie polapac co i jak:-D

ja mam 19 dc i czuje sie dokladnie jak w pierwszej ciazy i teraz nie wiem czy to moja psychika tak dziala czy naprawde tak jest juz nie moge sie doczekac 28dc:tak:

pozdrawiam:-)

Czesc Maja sama juz nie wiem jak to jest, inne juz od samego poczatku czuja ze sa w ciazy , a innym sie wydaje ze to czuja. Ale mam nadzieje ze tobie sie udalo.

Beatko patrząc na te wszystkie zdjęcia można ci tylko pozazdrościć. "Statek miłości" z dużo lepszą klasą niż na filmie no i te wakacje w Atenach itd. Po prostu rewelka. A twój mężuś to taki potężny facecik. Świetne zdjęcia i rodzinka

Witaj Maja. Wiele kobiet bezbłędnie czuje, że zafasolkowały. Ale większość kobiet wmówi sobie każdy symptom hihi. Witamy w naszym gronie i czekamy na raporciki co i jak u ciebie (a właściwie w tobie).

Dziewczyny dzieki, to sa wlasnie lepsze strony pracy meza na morzu. Sam pobyt u meza jest tani 10 $ za osobe na dobe, najdrozszy jest przelot. A maz ma efekt jojo, szybko tyje i chudnie, teraz jak byl w kraju przytyl 15 kilo w 2 miesiace.

A ja musze przypomniec sobie wszystkie zasady postepowania... mojego i meza hehe :rofl2::biggrin2::ninja::evil:
dobrze ze zostalo mi 9 tescikow owu powinno wystarczyc.Testowania zaczynam w nastepna niedziele, dzis ogolocilam pol lodowki hehe.

reklama
Do góry