K
Kinga85
Gość
no masz tam wesoło na pewno
3maj się!
mój skarbek spi a ja oglądam serial jednym okiem..
3maj się!mój skarbek spi a ja oglądam serial jednym okiem..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
3maj się!

witam i ja was dziewczyny,u nas pogoda katastrofalna pada wieje nie ciekawie,bylam u ginekologa mowi ze wszystko oki z dzidzia rozwija sie jak powinna,nie widzial dzisiaj co jest bo siedziala na tyleczku..ja schudlam w ciazy nie przytylam jeszcze ani 100gram.czujecie a to juz 6 miesiac..
Ja witam ponownie. Właśnie wróciłam od gina, z dzieciątkiem wszystko wporządku. Zapytałam czy w 15 - stym tygodniu ciąży można określić płeć i dowiedziałam się, że będe miała synka! O mało co z fotela nie spadłam. Miałam cykl monitorowany, od serduchowania do owulacji było na 100% 3 dni, wypadałby, żeby była dziewczynka, a jest chłopiec. Niepowiem, że jest mi jakoś smutno, ale jestem zawiedziona, tak bardzo marzyłam o cólreczce. Mąż mówi, że jeszcze może się zmienić, ale skoro lekarz był pewien, to chyba wie najlepiej. No cóż muszę sie pogodzić z tym.
a dla twojego synka nawet i chyba lepiej będzie że braciszka będzie miał;-)rozumiem cię bo sama celuje w dziewuszke i chyba sama też bym była nieco zasmucona gdyby wyszedł drugi chłopiec no ale my niestety za to nie możemy i trzeba sie cieszyć że wogóle możemy mieć dzieciaczki i to zdrowe oby były
hej dziewczyny :-)
ja sie zawiodłam trzy krotnie bo miał być córeczka a mam w domku trzech synków
teraz jest cieszko bo są w wieku 5 latek 3 latka i roczek ale jak dorosną to bede chodziłą dumna jak paw ;-)
ale nie ukrywam że w sercu jest póstka niespełniona ,,córeczka ale może kiedys jak was czytam i sposoby to może
ale naj warzniejsze zdrówko bo synek pierszy jest po operacij serduszka drugi na szczescie zdrowy a ten mój najmniejszy okruszek boryka sie z astmą oskrzelową wiec dziewczyny uszy do góry :-):-)
przepraszam za błedy ale moja matisia pomaga mi pisac![]()

i 2 godzinki spałam nie pamiętając o Bożym świecie
Tak się zmęczyłam, stopy mi spuchły trochę od zbyt długiego chodzenia, eh...
Po kąpieli jak nie posmaruję balsamem od razu mam poczucie dyskomfortu, drażni mnie kontakt skóry ze spodniami, czy czymkolwiek na czym leżę lub siedzę i mam odkryte nogi
Czy to może być przez ciążę? Zastanawiałam się czy to jakieś uczulenie może, ale proszek i płyn do płukania używam cały czas ten sam, płyny pod prysznic też z mojej ulubionej serii, nigdy nie miałam takich problemów, a teraz wszystko drażni moją skórę i czasem pojawiają się małe czerwone krostki, tak jakby z podrażnienia....nie wiem 
tak bardzo marzyłam o córeczce, że jak się dowiedziałam w 16 tyg że mam chłopca to łezka mi poleciała ale teraz na prawdę cieszę się z drugiego syneczka 

:-) i chyba byłoby mi znowu ciężko przestawić się na dziołszkę ;-)

;-)
przy kompie
;-)
super, że lekarz się pomylił
;-)