reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorowa porą ................... :tak::-D:tak:

Dzisiaj mały sukces, Oli zasnął w swoim łozeczku po 15 min a nie tak jak od 2 dni odzwyczajania po godzinie ;-) moze przestanie też w końcu w nocy wędrować do nas :dry:

gratuluje małych sukcesów w samodzielnym spaniu, a jak kolejne nocki ???? :tak: małymi kroczkami a sukces murowany :tak: a i śliczne zdjęcia malenstwa :tak:

Agnieszka, Twoje zdjęcia buźki małej też robia wrażenie ..............piękna pamiątka :tak::-D:tak:

Czarodziejko pytałaś o moje USG,na wizycie w kwietniu lekarz nie bardzo chciał zdradzic płeć, ale najprawdopodobniej drugi chłopak, zobaczymy czy potwierdzi chłopca 25 maja, więc jeszcze tydzien ..................... :tak::-D:tak:

pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i oczekujace, jak i te czekające na II kreseczki, powodzenia :tak::-D:tak:

reklama
I ja witam wieczorną po
Weekend minąl nam szybko...za szybko!
W zasadzie pogoda byla marna wiec spedzilam weekend z siostrą i jej dzieciaczkami u naszych rodzicow.

Jarzębinko - więc trzymam kciuki za dziewczynkę.Ale tak naprawdę trzymam kciuki za zdowego dzidziusia!!!!
Trzymaj sie Kochana

Royanna ale mieliście przygodę :szok::-( to straszne przeżycie, dobrze ze Wam się nic nie stało...

Jarzębinko sukces w zasypianiu mamy za sobą, oczywiście zostaje w pokoju dopóki Oliś nie zaśnie ale w nocy są niestety jeszcze wędrówki do naszego łóżka :baffled: muszę teraz wprowadzić całkowite samodzielne spanie tylko nie wiem jak... :szok: jak wygląda drugi etap...moze coś poczytam o tym na necie

25 maja mam nadzieję, ze lekarz zobacz u dziecka pipkę a nie siusiaka :-D:-)

Jutro mam powtórkę badania z glukozą, cała już chodzę....oby nie było tej cukrzycy :shocked2::dry:

Witam

Jeszcze nikt tu nie zaglądał dzisiaj :confused:;-)

Jestem po wypiciu glukozy 75g :-( ale to paskudztwo :szok::crazy: pozwolili mi pójśc do domu bo mieszkam niedaleko szpitala i przyjsc na pobranie krwi za 2h. Okaże się co tam z tym moim cukrem :confused::dry:

u Was też słoneczko świeci ?

Miłego dnia

Witam ,

Bershka ja po wypiciu 75 glukozy mało nie odjechałam ....zrobiło mi sie slabo i zbierało na wymioty ....do dzisiaj na wspomnienie mnie cofa ....fuj....

Ja sie natomiast tak pozarłam wczoraj z M ze mam dzisiaj doła :-:)-:)-:)-(.

nic ....póki co zabieram sie za prace bo troche mi sie uzbieralo

Miłego dnia dziewczynki

Witajcie!
My juz posprzatalismy mieszkanko, ale pogoda kiepska i ledwo zyje. Nawet glowa mnie pobolewa...A wczoraj caly dzien bylam padnieta, cisnienie...
Mam nadzieje, ze odwiedzi mnie moj brat, bo przyjechal z Irlandii na tydzien, ale on nigdy nie ma czasu...a w srode juz odlatuje...Ostatnio jak byl to my chorowalismy wiec nici z odwiedzin, a wczesniej widzialam go jakos jesienia, we wrzesniu chyba :(

Witam...
Ja właśnie umyłam głowe i musze zabrać się za prasowanie bo uzbierało mi się tego tyle że szok :szok:

U nas też dziś piękne słoneczko :tak: ciekawe na jak długo :confused:

Bershka trzymam kciuki za wyniki z glukozy!!!

Anufifi napewno zaraz pogodzisz się z M i bedzie dobrze :tak:

Royanna może tym razem brat Was odwiedzi chociaż na chwilke :blink:

Życzę wszystkim miłego dnia i serdecznie pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry