reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy :-)
a to dla nas wszystkich z okazji naszego święta żeby sie milutko zrobiło :tak:

kwiatki_na_dzien_matki_max_t2.jpg

reklama
Anetrix witaj :happy2: najpierw przyjmij moje największe gratulacje!:tak: wiem że marzysz o córeczce ja też o niej marzę ale im więcej o niej myślałam tym więcej plusów widziałam na drugiego chłopca ;-) jedno jest pewne nie ważne co będzie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa!!! :tak:

Beti właśnie przeczytałam o torbielu....mam nadzieje że to nic poważnego i że szybko sie go pozbędziesz, trzymam kciuki :tak: abyś szybciutko mogła wznowić staranka :tak:

Jarzębinko moje gratulacje!!! :-) synek pewnie się cieszy że będzie miał braciszka :-)

Kiki u Ciebie już 7 miesiąc :blink: jak ten czas leci!!! a jak Twoje zdrówko?

Gracjaska testujesz dzisiaj czy czekasz do dnia @?

Patrysia dobrze że możesz do nas pisać i jednocześnie odpoczywać :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę przyjemnego dnia!!! :-)

Witam i ja w ten piekny dzięn:-)
wszystkim mamuśką życze wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Jarzębinko GRATULUJE syneczka!, napewno Kacperek się cieszy :tak:
a moze kiedyś jeszcze córeczka bedzie ;-):zawstydzona/y:
Witaj anetrix życze aby udała się córa :tak: a jeżeli bedzie inaczej to tak miało być... najwazniejsze ponnad wszystko przecież zeby dzieciątko było zdrowe ;-)
Beti kochanie moze Cie pociesze ze kolezanka dwa miesiace temu mowila mi ze ma torbiela staraja sie juz ponad rok o dziecko a teraz lekarz oznajmil jej ze ma ten torbiel i ze bedzie ciezko, wyobraz sobie ze w niedziele do mnie dzwonila ze jest w ciazy .....
bedzie dobrze bedzie fasolka:tak:;-)
kiki no juz 7miesiac czas tak leci.... choć jak tak jak ja siedze w domu to czasami chciałabym przyspieszyc jeszcze zeby juz był lipiec/sierpień a to dlatego ze boje sie o dzidizaszka zeby zaszybko niechciał sie urodzić.... duzo leze mało chodze iw ogole ograniczam sie ile moge by nienapinac na szyjke ciezaru niuni....
ile wazy twoje szczescie?
dziewczyny gdzie te testowanka?:-p
pozdrawiam wszystkie Was

WITAM:-)
Ja po skromnym śniadanku czyli 1 kawałek chlebka i to tylko z ogórkiem i dobrze mi robi czarna herbata z cukrem i tym popijam leki co lepiej mi:tak:ostatnio coraz gorzej z mdłościami tzn.wczoraj wieczorem miałam cały czas miske przed soba bo już myślałam że będe wymiotować i szczerze powiem że wole już zwymiotować niż męczyć się z tymi mdłościami tylko boje się że leki zwymiotuje i co wtedy:-(no cóż trzeba to przetrwać:tak:

JARZĘBINKA gratuluje Kamilka:-)
ANETRIX witaj:-)dwóch synków to nie jest źle a jak mówisz może i o trzecie będą staranka to się nie martw zobacz na naszą KIKI trzech facetów i teraz babeczka się szykuje:-)a jak wogóle się czujesz dolegliwości jakieś męczą;-)
KIKI ty szczęściaro to ci dobrze być w ciąży i to bez mdłości super:-)7 miesiąc to za 2 miesiące będziemy czekać na poród:-)a jaki będziesz mieć jak myślisz cc czy sn;-)
PAULA dziękuje za obrazek:-)ps.ja też się ciesze że sobie odpoczywam i pisze z wami:tak::-)
BETI przykro mi z powodu torbielaale wiem z doświadczenia mojej koleżanki że nawet i z nim można donieść ciąże co fakt że nie było wesoło ale ma teraz synka zdrowego:tak:

I JA ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE I PRZYSZŁE MAMUSIE:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja:-D
Anetrix witaj:tak:
Wszystkiego dobrego kochane mamy z BB:-D
U mnie tempka juz drugi dzień 36,6, także wiem, że nadzieji juz nie mam w tym cyklu.
Musze sobie sprawic testy owolacyjne chyba..;-)

witajcie kochane:-)
dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane

TAK W OGÓLE TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE I PRZYSZŁE MAMUSIE, TO NASZE ŚWIĘTO:-)

poryczałam się jak to oglądnęłam, ale....jest piękne

[video=youtube;9IWdWCGyaCQ]http://www.youtube.com/watch?v=9IWdWCGyaCQ[/video]

Witajcie kochane w ten piekny dzien!!!

Wszystkiego najlepszego Obecnym Mamusiom i Przyszlym Mamusiom!!!

Moj synek dzis w lazience szybciutko powiedzial mi wierszyk: mamo, mamo, cos Ci dam...itd. Ale sie wzruszylam! Juz w zeszlym roku mi go powiedzial, bo niania go nauczyla, a on ma od malego gadane! Cudowna chwila cos takiego uslyszec.

Jarzbinko-drugi chlopaczek! Tez super! Gratulacje!
Paula-ja podobnie jak Ty, im wiecej marze o coreczce tym wiecej widze plusow z drugiego synka :) Aby zdrwe bylo!!!
Anetrix-moze jednak sie uda??? I witaj u nas :) Ja tez zanim sie ujawnilam to przeczytalam caly watek od poczatku i wyciagnelam wnioski, ze nie mizna za bardzo sie nastawiac, bo pozniej ciazko sie pogodzic jak nie wyjdzie planowanie plci-sama czytalas jak reagowaly dziewczyny.
Kiki-naprawde jestes szczesciara z tymi mdlosciami. Mnie dopadly, ale nie bylo tragicznie. I juz minely. Sporadycznie wracaja.
Pyszczku-jak ten czas mija...Juz 5miesiac u Ciebie! Szok!!!
Patrysiu- a Ty odpoczywaj i odpoczywaj!
Gracjaska-moze sie uda!!! Jak mialas tak monitorowany cykl, to musi sie udac!!!
Agniesiak-cierpliwosci :) Bedzie dobrze!
Agnieszko, jeszcze troszke, z kazdym dniem, tygodniem Twoja dzidzia jest silniejsza! Dasz rade do konca! Jeszcze moze sie okazac, ze urodzisz po terminie ;)

Wszystkie Was witam, jak rowniez Betti-oby ten torbiel znikl, i Anufifi-o Twoich lobuzialach chetnie czytamy :)

reklama
Do góry