anufifi
tęsknię...
Pyszczek cieszę sie ze u Ciebie wszystko dobrze , i z dzidzią i na uczelni
oby tak dalej 
buziaki;-):-).
p.s
taaaaa stuknie mi 30 stka
....
buziaki;-):-).
p.s
taaaaa stuknie mi 30 stka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwagin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce
widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne
)ruszało się maleństwo jak kijanka
i wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna
hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć
a to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień
ANUFIFI piękne zdjęcie kolorowe radosne miło się patrzy:-)
BERSHKA kochana na pewno jest wszystko dobrze może faktycznie to przez te czereśnienie martw się będzie dobrze zrobicie badańka i okaże się że nic złego się nie dzieję
PYSZCZEK super że i u ciebie wizyta z dobrymi wieściami:-)no i ja też dłuuugo czekałam bo duużo kobiet było bo on ma tam niezły wyremontowany gabinet poczekalnia wszystko normalnie inaczej i większe i wogóle co miał zamknięte przez dobry tydzien i pewnie tyle kobiet naraz się zebrało co byłam po 16 a wyszłam ok 20no ale doczekałam się wkońcu
PAULA to super że to chorubsko się unormowało i możecie starac się o bejbika:-)życze aby były już niedługo i to owocne![]()