reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Babeczki a ja mam inne pytanie do was szzcegolnie do mam ktore juz sa mamami:-)czy uzywalyscie laktatorow elektyrcznych do odciagania mleka??bo ja mialam reczny i nie bylam z niego zadowolona a teraz chcialam kupic elektryczny o ile one sa lepsze od recznego!!czekam na wasze opinie!!

ja używałam tylko ręcznego i jest ok ale ręka boli po pewnym czasie i sama sie zastanawiałam nad elektronicznym co także posłucham rad:tak:

reklama
Ja mialam laktator najzwyklejszy reczny-szklany z gumowa grucha, oraz elektyczny firmy chyba Tuffi(czy jakos tak) i z obydwu bylam zadowolona. Ten drugi dzialal i na baterie i na prad(baterie szybko padaly)i byl dosc glosny-minus, nie moglam sciagac mleka w poblizu malego. Drugi tradycyjny, ok. Tylko trzeba czesto mleko oprozniac i dojsc do wprawy-ja na poczatku nie wiedzialam jak to ma dzialac!

Co do laktatorów polecam Avent:reczny czy elektryczny....obydwa są na wypasie:))))
No i ceny tez niczego sobie....no ale jak mają nam pomagac w sciaganiu pokarmu to chyba warto:)

Hejka
039.gif

Ale pogoda buuuu.... u nas od rana pada :baffled:

a ja tu odliczam dni do urlopu :tak: mam nadzieje że pogoda się poprawi
new_unsure.gif

dziś znowu oddajemy samochód do warsztatu....trzeba rozrząd zrobić...ech kolejny wydatek :baffled:

Madzia ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam :zawstydzona/y: a więc moje największe GRATULACJE! :tak: niech fasolka rozwija się zdrowo :tak::-)

Agniesiak trzymam kciuki za staranka!!! :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie! :-)
Dzięuje Kochana za kciuki:tak: Staranka pełna parą;-):-D
U mnie tez pogoda do bani:eek:

Witam sie i ja!!
U nas obrzydliwa pogoda pada i chlodno i nic sie nie chce:-(
U mnie to samo:eek: Eh.. szkoda gadac.. slyszałam,ze dopiero w sierpniu ma byc na prawdę ciepło..

DZIEN DOBRY:-)

A ja jestem po badaniach troche krwi ubyło:sorry:no i teraz na wyniki czekac ale pewnie za wiele sie nie dowiem bo ja i wyniki to troche kulawo ale ciekawi mnie moja toksoplazmoza z synkiem nie miałam ale teraz wiecie mam nadzieje że nie bede mieć:tak:
to super bynajmiej wiesz że napewno masz cukle owulacyjne co martwić się nie musisz no i teraz tylko serduszkowac serduszkowac i serduszkowac:tak:
O ja.. ja tam nie nawidze pobrań krwi:szok: Normalnie słabo mi za każdym razem, nie wiem jak to zniosę jak w ciąży będę;-)

Hejka :-)

U nas dzisiaj rano padało, a teraz już nie, ale cały czas się chmurzy, a duszno tak, że nie ma czym oddychać :szok:
Byłam z rana na uczelni po wpis jednego Pana Dr do siatki programowej IOSu na przyszły semestr, i jak wracałam to tak się zmęczyłam, jeszcze małe zakupy po drodze, szok normalnie :eek: na szczęście jestem już w domku i nigdzie nie musze iść ;-)

Agniesia serduszkuj serduszkuj, tak czy inaczej te dni to najbardziej płodny dla Ciebie czas w tym cyklu :tak:
Gosia heheh a skąd Ty jesteś taka pewna jaka płeć u mnie będzie, ja tam nie wiem co u Ciebie będzie, ale czekam cierpliwie żeby się dowiedzieć :-D
Patrysia trzymam kciuki za dobre wyniki! :tak:
Paula, Madzia, Czarodziejka, Anufifi, Beti i wszystkie Dziewczyny pozdrawiam!
Serduszkuję, serduszkuję:tak::-D Musi byc Fasoleczka w tym cyklu!!:-)
Dziś tempka znów w górę 36,45:tak:

hej

ja miałam ręczny z Aventu i nie byłam zadowolona, ręka bardzo boli :no::cool:

jutro jadę rano na usg do szpitala :shocked2:

uciekam, buziaki

Dzień dobry :-)

Ale zimno brrr....żeby w czerwcu było tak zimno :baffled: to już maj był cieplejszy :hmm:

A ja mam mase pracy a tak mi się nie chce :no:

macie jakieś namiary na nocleg w Zakopanem??? jakiś fajny pokój z łazienką :tak:
chcemy jechać w sierpniu na kilka dni z okazji naszej 5 rocznicy ślubu :tak: niby znaleźliśmy już fajny nocleg ale może macie coś fajniejszego :tak:

jutro jadę rano na usg do szpitala

Bershka trzymam kciuki i napisz jak po usg?!

Staranka pełna parą;-):-D Serduszkuję, serduszkuję:tak::-D Musi byc Fasoleczka w tym cyklu!!!

Agniesiak i tak powinno być! :tak::-) będzie fasolka :tak::tak::tak:

Agnieszka ja chciałabym żeby było ciepło a Ty żeby padało ale rozumiem Cię, tak więc może padac tam gdzie Ty jesteś a tam gdzie ja ma być ciepło ;-):-)
już niedługo będziesz tuliła swoją córeczkę :tak:ale fajnie :-)

Pyszczek również serdecznie Cię pozdrawiam i bardzo jestem ciekawa kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi :-):-):-)

tak samo jak i u Gosi, Royanny, Patrysi, Kici i Madzi...:tak::-) :-) któraś jeszcze jest w ciąży i nie zna płci??? pominęłam kogoś?

ciekawe co słychac u Ptasiorka??? Kochana odezwij się!!!! :tak:

Pozdrawiam bardzo cieplutko wszystkie babeczki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki!u nas dzis cieplo ma byc bo az 21stopni a jutro 26 wiec upal jak na dotychcasowy czerwiec:-)

Ja miałam Aventu i byłam zadowolona :tak:
a jaki mialas z aventu reczny czy elektryczny??
Co do laktatorów polecam Avent:reczny czy elektryczny....obydwa są na wypasie:))))
No i ceny tez niczego sobie....no ale jak mają nam pomagac w sciaganiu pokarmu to chyba warto:)
Avanty ja uwazam ze maja super smoki,butelki i inne akcesorie dla dzieci dlatego tyle kosztuja..ja mialam smoki i butelki oraz sterylizator z aventu i bylam mega zadowolona teraz tez tylko tej fmry bede uzywac!!Czarodziejka a Ty mialas laktator aventa reczny czy elektryczny??
hej

ja miałam ręczny z Aventu i nie byłam zadowolona, ręka bardzo boli :no::cool:

jutro jadę rano na usg do szpitala :shocked2:

uciekam, buziaki

Kochana odezwij sie po usg koniecznie!!

Agniesiak kochana pracujcie pracujcie bo fasolka wisi w powietrzu!!:-)

reklama
Witajcie :-)

Agnieszko ja tak samo w nocy nie mogę się ułożyć, przekręcam się z boku na bok 50 razy :tak: i też kilka razy siusiu wstaje, już staram się mniej pić przed snem, ale co zrobić jak ja Smok jestem jak to mój M mówi :-D Nałęczowiankę niegazowaną mogę pić litrami :-D
a skoro wstajesz w nocy na jedzonko to zapewne malutka tego własnie potrzebuje :tak: czekam na wieści z czwartkowej wizyty :tak: Ściskam Cię mocno

Gosia a mi się wydaje że Ty przeczuwasz u siebie babeczkę, bo już masz jedną i dlatego :-) ale pamiętaj że niespodzianka może być! :-D

Bershka czekamy na wieści z usg :tak:

Paula już niedługo sie tu wszystkie dowiemy płci naszych bobasków, a do Ciebie niedługo fasolka zawita :tak::-)

Ja też posłucham Waszych opinii na temat laktatorów ;-)
Ja dzisiaj tylko teraz jestem, bo potem już nauka mnie czeka przed jutrzejszym egzaminem. A jeszcze w przyszły wtorek mam jeden, ale już zaczynam pełną parą się uczyć bo inaczej nie ma szans zdążyć :eek:

Miłego dnia Laski!

Do góry