reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka.. Cudne wiadomosci :))))) Caluje mocno :*
Patrysia.. tak wlasnie wczesniej TO czuc.. nie kopniaczki tylko takie delikatne ruchy:) Ja w 2 ciazy ostatnia @ mialam 6.06 .. a te wlasnie ruchy dokladnie 10.10 jeszcze pamietam bylismy na weselu :-D
Pozdrawiaam WAS WSZYSTKIE BOJE SIE Z OSOBNA BYM KTOREJS NIE POMINELA :zawstydzona/y::sorry2:
PS. Pyszczku ja mam nadzieje ogromna ze ten woreczek zakonczy sie na Beti :-D a nastepny bedzie dziewczynkowy ..to my sie z Ania z checia na niego zalapiemy:-D:sorry2:
Buziaczki:*

reklama
GIEOSKA tak wiem różnie u niektórych jest ale ja już się nie mogę doczekac:zawstydzona/y:bo w pierwszej ciąży to kopniaki w 20 tc czułam no a mówiono że w drugiej szybciej się czuje co liczyłam nawet że poczuje już chociaż małe w 15-16 tc:zawstydzona/y:chciałabym już czuć maluszka ach a to dopiero 13 tc:sorry2:nie mogę się doczekać jak dzidzia będzie kopać:zawstydzona/y::-)

SYLWIA to mówisz że mam szanse poczuć już nieco szybciej:-)bo właśnie mo chodzi o taki małe stuk nie wiem nawet jak na to powiedzieć:zawstydzona/y::-p

A ja wogóle się nie mogę doczekac by ujrzec maluszka na monitorze:-D cały czas mam jakies obawy, ze lekarz powie mi, że nie widzi u mnie ciązy..:sorry2: Eh.. Jutro teśc mnie zawozi do szpitala do gina tak koło 9:00. Jak wrócę to opowiem ze szczegółami jak było:tak::-)

A ja wogóle się nie mogę doczekac by ujrzec maluszka na monitorze:-D cały czas mam jakies obawy, ze lekarz powie mi, że nie widzi u mnie ciązy..:sorry2: Eh.. Jutro teśc mnie zawozi do szpitala do gina tak koło 9:00. Jak wrócę to opowiem ze szczegółami jak było:tak::-)

na bank zobaczycie fasolke:tak:nie martw się z wizyty przyjedziesz szcześliwa:-)

SYLWIA to mówisz że mam szanse poczuć już nieco szybciej:-)bo właśnie mo chodzi o taki małe stuk nie wiem nawet jak na to powiedzieć:zawstydzona/y::-p

Jasne ze masz :tak:Ja to nazywalam "musniecie motyla":sorry2::-D:-D I sama pamietam bylam w szoku ze to juz:szok:..polecialam szybko do szwagierki co byla przedemna w ciazy i pytalam czy to TO :-D bo zapomnialam jak to czuc :-D ..to takie wrazenie jakby cos "glaskalo" w brzuszku :-) bynajmniej ja tak to wspominam :-D

Aga a nie idziesz za wczesnie do gina??niby najlepiej isc ok7tc!!No ale 3mam kciuki zebys juz jutro zobaczyla fasolke:-)

Aga a nie idziesz za wczesnie do gina??niby najlepiej isc ok7tc!!No ale 3mam kciuki zebys juz jutro zobaczyla fasolke:-)
Taki termin był więc ide:tak: Jak nie zobaczy to trudno. Ale czytałam, że u dziewczyn już widział fasolkę a były młodsze Fasolinki więc u mnie tym bardziej :-p
Ja już skończyłam 5 tydzień i leci mi drugi dzień 6 chyba..;-)

reklama
Do góry