reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie z wami..kupilam dzisiaj wozek a jutro przyjdzie mi kolyska juz nie moge sie doczekac.wszystko przygotowane tylko musze kupic kosmetyki i pampersy..jeszcze zostalo 6 tyg..mam juz 34 tydz..ten czas tak leci a ja coraz bardziej sie boje..
gioeska kacper super imie bardzo mi sie podoba..
Pochwl sie wozeczkiem:-)kurcze juz za 6tyg bedzoesz miec coreczke super:-)I ciesze sie ze imie Kacper Ci sie podoba..mi tez i mam nadzieje ze tak juz zostanie:-)
dziewczyny jak moge wam polecic to ja kupilam wozek quinny buzz i jestem bardzo zadowolona moj synek ma 1,5 roku a to juz moj 2 wozek quinny,1 mialam red reflection a teraz mam black reflection,jestem bardzo zadowlona i polecam.Wsumie mysle teraz o sprzedazy ale to tylko ze wzgledu na to ze wiecej jezdze samochodem niz wozkiem i przydalaby sie teraz zwykla parasolka,ale quinny poleca:-D
uuuuuuuuuuuuuuuuuulalaaaaaaaaaaaa buzz mowisz:-)ciesze sie ze sie sprawdzil...ale dwa buzzy mialas do jednego dziecka czy jeden buzz do kazdego z synkow??
heh to ja chyba wiem kto sie na niego napali teraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aniu czyzbys o mnie mowila hehe:-)

reklama
mialam 2 quinny buzz do jednego dziecka.pierwszy sprzedalam i kupilam taki sam tylko w innym kolorze;-)dalam ogloszenie na londynku ze go sprzedam,moze sie uda kupic w najblizszym czasie sportoweczke:-):-D byloby mi wygodniej,maluch i tak wiecej chodzi niz jezdzi,wiec lzej byloby mi zlozyc wozek i naet poniesc go w rece:-D:tak:

mialam 2 quinny buzz do jednego dziecka.pierwszy sprzedalam i kupilam taki sam tylko w innym kolorze;-)dalam ogloszenie na londynku ze go sprzedam,moze sie uda kupic w najblizszym czasie sportoweczke:-):-D byloby mi wygodniej,maluch i tak wiecej chodzi niz jezdzi,wiec lzej byloby mi zlozyc wozek i naet poniesc go w rece:-D:tak:

ale czemu sprzedalas pierwszego buzza cos bylo z nim nie ak??czy kolorek chcialas poprostu zmienic??bo ja choruje na buzza obecnie:-)

wozeczek sliczny,niestey kolyska nie chce sie u mnie otworzyc:-( gosiu ja tez w ciazy chorowalam na quinny buzz w koncu kupilam a jak juz kupilam to spodobal mi sie inny kolor:-)kurcze co te dzieci z nami robia:-)rewia mody z wozkami i wogole a kiedys byly 2 rodzaje na "krzyz" i bylo ok.

reklama
A ja jestem Kochane u mamy i się wyleguje:-D
W sobotę wracam do domku to z Wami dłużej posiedzę:tak:
Pozdrawiam Kochane!!;-)

Ale cudowna kołyska:tak::-D wózeczek też piękny:tak:
Odpoczywaj, odpoczywaj i leniu****:-D
Ja w niedziele jade pociagiem do moich rodzicow na tydzien. Mialam poczekac, ale pozniej przyjezdza do nas kuzynka i chce juz wrocic. Mam nadzieje, ze zrobi sie pogoda-niekoniecznie upaly, ale choc brak desz:-Dzu

Do góry