Pochwl sie wozeczkiem:-)kurcze juz za 6tyg bedzoesz miec coreczke super:-)I ciesze sie ze imie Kacper Ci sie podoba..mi tez i mam nadzieje ze tak juz zostanie:-)witam sie z wami..kupilam dzisiaj wozek a jutro przyjdzie mi kolyska juz nie moge sie doczekac.wszystko przygotowane tylko musze kupic kosmetyki i pampersy..jeszcze zostalo 6 tyg..mam juz 34 tydz..ten czas tak leci a ja coraz bardziej sie boje..
gioeska kacper super imie bardzo mi sie podoba..
uuuuuuuuuuuuuuuuuulalaaaaaaaaaaaa buzz mowisz:-)ciesze sie ze sie sprawdzil...ale dwa buzzy mialas do jednego dziecka czy jeden buzz do kazdego z synkow??dziewczyny jak moge wam polecic to ja kupilam wozek quinny buzz i jestem bardzo zadowolona moj synek ma 1,5 roku a to juz moj 2 wozek quinny,1 mialam red reflection a teraz mam black reflection,jestem bardzo zadowlona i polecam.Wsumie mysle teraz o sprzedazy ale to tylko ze wzgledu na to ze wiecej jezdze samochodem niz wozkiem i przydalaby sie teraz zwykla parasolka,ale quinny poleca![]()
Aniu czyzbys o mnie mowila hehe:-)heh to ja chyba wiem kto sie na niego napali teraz![]()