P
patrysia*
Gość
Patrysia a jak tam Twoje samopoczucie? Nadal męczą Cię mdłości i wymioty? Ja się boję jutra, jak będe musiała tyle czasu rano być na czczo, podczas tego badania krzywej cukrowejTak co dzień to zawsze od razu jem po wstaniu z łóżka, Synuś mnie kopie i sie śmiejemy z M że woła Mamo - Jesć!
A jak juz zjem to spokój, mdłości mijają :-) Kurcze a jutro na czczo, podróż samochodem i jeszcze taka pogoda na dworze i będę sama, bo M nie może tak długo na mnie czekac, musi do pracy - Help!
![]()
ja się czuje dobrze mineły mi już no jedynie czasami z rana jestem osłabiona co lepiej posiedzieć bo jak wstaje to hmm no wiesz słabiutko mi się robi ale to rzadziej :-)no ale cie rozumiem bo niestety w ostatnią niedziele za długo na zakupach(a już jakoś się dziwnie czułam) i potem samochód pusto w brzuszku i boom 2 razy wymioty
co ja takze musze coś zjeść niepozwolić do głodnego żałądka i jeszcze jazda autem
współczucia
ale będzie ok a jak chcesz to weź ze sobą cytryne i nakrop troche do tej glukozy milej będzie ci się przełykać ją;-)Pyszczek..Gie-oska..Royanna..Sandra..Paula..Patrysia.. i reszta Kobitek ...Buziaczki
Pati..Ja wczoraj bym Cie namowila na testa.. ale dzis juz nie .. ja sama wczoraj zrobilam testa.. i wyszedl bladzioch... zasialam duze ziarenko nadzieji.. termin @ mialam na jutro a dzis rano... niespodzianka @ przyjechala..wiec moze lepiej poczekaj jeszcze do terminu @..Ale zrobisz jak zechcesz ;-)
Beti BUZIACZKI))))
Milego popoludnia wszystkim ;-)
buziak równiez i tulam z powodu @

..Ale zrobisz jak zechcesz ;-)
nie czuju bolu piersi tylko podraznione sutki i wielki ciezar;-) i swedzenie;-);-):-)