kiki750321
Fanka BB :)
witam
bereshka odezwij sie czy jest wszystko oki..tulam..
agnieszka12 i jak skurcze przeszly?
bereshka odezwij sie czy jest wszystko oki..tulam..
agnieszka12 i jak skurcze przeszly?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i znowu to samo...skurcze i upławy jak wody płodowe
dzisiaj zwijałam się z bólu, mąż pojechał do mojego gin. po fenoterol i inne lekarstwa na skurcze. Kazał mi wziąśc połowę tabletki, która nie pomogładopiero cała mi ulżyła bólu.
Agnieszko więc biorę teraz ten fenoterol i ispotin 40 też go brałaś ? Fenoterol mam brać 3x dziennie po 0,5 tabletki a Ty jak sobie dawkowałas ? Poza tym zwijałaś się z bólu przy skurczach, bo ja tak miałam dzisiaj :-( póki co jest ok ale jak nocnka będzie podobna to mam się zgłosić rano do szpitala
daj znać jak nocka czy się poleprzyło
ale ty już to kobitko możesz rodzić dzidziuś donoszony

ciężko teraz coś wyczuć
ma 4 dzieci a 15 sierpnia idzie na wesele pierwszego swojego dziecka a kolejne w brzuchu
i dziecko po badaniach prenatalnych zdrowe ale paliła papierosa jednego za drugim 

Mnie też brzusio twardnieje czasem to aż mi oddechu brakuje. Ale ja mam zalecenia tylko nospe forte w razie twardnien i leżeć. Jak nie skaraca sie szyjka i nic Ci sie nie rozwiera to i tak jest ok. Skurcze jakos mozna powstrzymać a szyjka już sie nie wydłuzy niestety...........

W takim wieku ciąża tym bardziej trzeba o siebie dbac a nie kopcić fajka za fajkiem

Patrysiu gratulacje dla siostrzyczki, będziecie mieć dzieciaczki w tym samym wieku :-)

no ale teraz trzeba szukac nowych chrzestnych 

ciekawe czemu leżała na patologii hmm pewnie nieodpowiedzialność ją tam zabrała