reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej lasencje...dawno mnie tu na watku nei bylo, ale mam nadrabiania...uuuuu:szok::szok::szok: 23 strony postow...ale sama jestem sobie winna;-);-);-)
beatko hausfrau antiope idarnowska gosiu...mniej wiecej wiem o co chodzi ze staraczek...ale posty tutaj tez przeczytalam
kasiu sliczny bobas to twoje malenstwo...mowisz ze dzeiwczyne ma...fajno...
dorota..jestes w kraju....fajnie...zazdroszcze...dziwna ta twoja wredota:confused::confused:bardzo mi przykro z powodu iskierki...:-( to historia mojej kolezanki...widze ze udzielasz sie w dlaczego... do dzisnie wiedza dlaczego tak sie stalo... STRATA DZIECKA - Tomaszek 04.04.2007[*]
mamis...:-)
k_asia...:-) noworodki z promilami..rece opadaja...:wściekła/y::wściekła/y:
eni...:-)
eliczek..
.jestes jeszcze w polsce...zazdroszcze...
niania..:-) widze ze fasolka w drodze..prosze o glasniecie brzunia:tak:
camy..:-)
jejku przebrnelam...jestem mniej wiecej w temacie...
pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
hej dziewczynki
Beatka- moze to jednak dzidzia:-), ale mnie np tempka zrobila w tzw konia , tez mialam 37 stopni, raz nawet 37, 4 a nie bylam chora, no i w czwartek rano spadlo mi do 36,7 i po godzinie @ wiec ja postanowilam ze nie bede mierzyc, bo tylko bede sie zastanawiac czemu taka temperatura a nie inna, dla mnie to bedzie dodatkowy stres;
zycze zeby tobie sie udalo:-)
Idarnowska- te same zyczonka w twoja strone:-)
lenna- a no troche cie nie bylo ;-)ale to nic dobrze ze wrocilas:-)
K_asia- a u ciebie jak tam produkowanko ???
Hausfrau- nie przejmuj sie z ta tempka, a chyba przytulanko przyjemniejsze:-)niz mierzenie temperaturki;-)
reszte sciskam i pozdrawiam goraco

a u mnie 2 testy owu juz zrobione -drugiej krechy na nich prawie nie widac, naprawde trzeba miec dobry wzrok zeby je zobaczyc hehe, sluzik zaczyna mi sie robic jak na owu, jajnik lewy bolal jak cholercia od 2 dni, wiec nie wiem czy mam sie przytulac wg. testow czy wedlug przeczucia i obserwacji sluzu, zglupialam- :crazy:
musze przeleiciec jeszcze raz ten watek od poczatku zeby doczytac kiedy na dziewczynke najlepiej

Witam wszystkie laski.

:-)K_asiu i jak tam molestowanie meza?
;-)Kasiu 2005 jak tam bol plecow, mam nadzieje ze przejdzie.
:cool:Dorotko przyjemnego pobytu w kraju.
:cool:Eliczek- pozdrawiam
:tak:enna wkoncu sie znalazlas hihihi
:-DGosiu z tymi testami owulacyjnymi tak juz jest, jednego dnia slaba krecha, drugiega mocniejsza, trzeciego znowu slaba .......
;-)NiaNIu pozdrawiam
:-)Hausfrau milej niedzieli

Cześć Dziewczyny!!!
Ja jeszcze ciągle w Polsce. Ale jakoś tak mi..... Infekcja nerek wyleczona,mam nadzieję. W tym tygodniu mam jeszcze badania kontrolne. Kolejne leki od ginekologa, niestety po antybiotykach zawsze mam jakieś kłopoty ginekologiczne. I jeszcze mnóstwo rzeczy do załatwienia. Nie mogę się doczekać, kiedy się zobaczę z moją przyjaciółką .
A co u Was dziewczyny, czy któraś już ma się z czego cieszyć? NIe za dużo mam czasu na zaglądanie tu i nie czytam postów.
W każdym razie wszystkie Was pozdrawiam i życzę powodzenia.
Beatko trzymam kciuki - może jednak to nie ta @ - będzie dobrze!:tak:

hej dziewczynki, dziś pół dzionka u dziadków szymonka,czyli moich teściów. Synus naczylil sie wdrapywac po schodach i chodzic za jedna raczke. niestety,znowo odbilo sie to na moich plecach i skonczylo znowu tonami srodkow przeciwbolowych (znaczy sie 3 ibupromy)No cóż, jeszcze pare tygoni i moze bedzie lepiej jak synek bedzie sam chodzil.hehe, żeby bylo śnieszniej widzoałam program,który własnie był o przeciążeniach na kręgosłup,jak należy podnosic ciezkie przedmioty, kucac..Tia..wszystko fajnie i pięknie,ale niech to wszystko próbują zrobić z dzieckiem. Ech,rodzina mnie straszy, że to moze być coś poważnego, dysk itp.. No może nie przesadzajmy..Ale fakt,troche to uciazliwe,troche mocno wręcz.

A poza tym, tempki rano nie mierzyłam, na razie sobie daruję, nic to nie zmieni,czy jest,czy jej nie ma. Biorę jedynie luteinę.I boli podbrzusze, napięcie, zabolał też jaknik..ale to nic nie znaczy.No i obserwuję co u Was,ale za wiele nie pisałyście.

beatko, jutro koniecznie kupuj teściorek, będzie dobrze, powinnaś wiedziec już, nie ma co czekać, jak będzie dzidzia to będziesz wiedzieć że musisz odpuścić stres i zadbać o siebie.

Idarnowska, a u Ciebie?? Kiedy teściorek

Owulacyjne dziewczynki-życze miłego, radosnego starania

kasiu na razie @ nie ma, test owu wyszedl dodatni:rofl2::rofl2: , martwi mnie tylko nitka krwi na papierze toaletowym :-:)-:)-( ale teraz jest suchutko i biały sluz . Jak do srody @ nie przyjdzie to idziemy na betę :-):-):-). temperaturka dzisiaj spadła na 36,8

reklama
Do góry