reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Powiedzcie mi proszę jaki znacie sposób na lenia i wieczne zmęczenie??
Już piję mazgnez, multiwitaminę, jem warzywa, wysypiam się, kawa też nie pomaga...
zrobiłabym coś ale jakoś mam mega lenia :baffled:

Powiedzcie mi proszę jaki znacie sposób na lenia i wieczne zmęczenie??
Już piję mazgnez, multiwitaminę, jem warzywa, wysypiam się, kawa też nie pomaga...
zrobiłabym coś ale jakoś mam mega lenia :baffled:

hmm..chcę Cię zmartwić..na lenia niestety jedynym lekarstwem jest schowac się i przeczekać. A najgorsze przypadki lenia to jesienno-zimowa pora
No,przepraszam,jest jedno lekarstwo, mały brzdąc-ten to wygrywa z kazdym leniem ;)

hehe, wiecie co,my tak żałujemy Beatki,ale czy widziałyście co ona napisała? W czerwcu ma dwa miesiace wakacji. NA OCEANIE!!! Statek,wielgachny, woda, lato, cieplutko..rany..która z nas ma tak dobrze?na samą myśl aż się myśli "ale zazrdoszczę" No i poza tym..jak mężulek się stęskni, czuły, stęskniony, kochający... Nie Beatka? Nie ma tego złego,trzeba widzeć też te dobre strony przede wszystkim :-p:-p

No a u mnie bez zmian. Wczoraj sobie naszykowałam termometr do kontrolki temperaturki,ale tuż przed zaśnięciem przeczytałam, że luteina (biorę ja w tym cyklu) podwyższa temperaturkę, więc cały pomiar jest do niczego,wiec nie bede się stresować.
Poza tym jeszcze jedną rzecz przeczytałam, we wczesnej ciazy (albo możlwej ciąży) paluchy precz od szyjki. Czyli nie macamy sie tam, to bardzo niebezpieczne. Szyjkę maca się tylko przy naturalnym planowaniu rodzinki, zabezpieczeniu i tym podobnie. Po owu lepiej juz nic nie ruszać. przyznam szczerze dopiero wczoraj sie o tym dowiedzialam. No to ok, nic nie macam i grzecznie czekam

No patrz Kaska a my sie macamy i macamy. Teraz jak mezulo bedzie, to koniec macanka, Nawet nie wiedzialam.
Masz racje, jak sie z mezem spotkamy po tylu miesiacach to nasienie bedzie mega mocne i zaraz strzeli gola.......... a ja go wykorzystam tez, tylko uwazac trzeba, bo chlop ma juz 33 lata, a w przyszlym roku 34 latka. Wiec trzeba uwazac na serducho- latka leca........

Hejka kobietki. To która pierwsza do testowania?
Byłam dzisiaj u gin. Na podstawie zdjęć z usg powiedziała to samo co facet od usg. Ale jak zobaczyła wyniki z krwi powiedziała,że owu nie była dość dawno ale dokładnie na dniach. Więc na @ trzeba niestety jeszcze poczekać 10-14 dni :baffled::dry:. DOSTAłAM DUPHASTON :-):-D!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie jakiś progesteron, którego nie mogłam się doprosić w Irlandii. Muszę brać przez 10 dni, a po odstawieniu w ciągu 4 dni ma przyjść ta wstrętna @ :cool2:.
Starajcie się laseczki, starajcie....
Pozdrawiam was

Hejka kobietki. To która pierwsza do testowania?
Byłam dzisiaj u gin. Na podstawie zdjęć z usg powiedziała to samo co facet od usg. Ale jak zobaczyła wyniki z krwi powiedziała,że owu nie była dość dawno ale dokładnie na dniach. Więc na @ trzeba niestety jeszcze poczekać 10-14 dni :baffled::dry:. DOSTAłAM DUPHASTON :-):-D!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie jakiś progesteron, którego nie mogłam się doprosić w Irlandii. Muszę brać przez 10 dni, a po odstawieniu w ciągu 4 dni ma przyjść ta wstrętna @ :cool2:.
Starajcie się laseczki, starajcie....
Pozdrawiam was

Czekaj czekaj,gdzie tak prędko..skoro owu była dopiero co..czyli to plamienie co miałaś to było owulacyjne,czyli sie zgadza wszystko. Tylko mów tu prędziutko..czy są minimalne szasne na wyniki owulacji?
Ja do testowania się nie śpieszę...to soboty biorę luteinkę,potem odstawię i czekamy..przynajmniej kilka dni
No a poza tym..mam atak głodu, normalnie jak bulimiczka,zjadłam chyba tonę i dopchałam jeszcze wafelkiem. Ale co tam, mam to w nosie i wyrzutów sumienia nie mam. Raz sie żyje

No tak Beatko, imprezka urodzinkowa się szykuje, dla dziadków i chrzestnych w przyszła sobotę ale dzieciakowa będzie w dniu urodzin 2 pazdziernika. Na pewno będzie dziewczyna Szymonka (starsza o 2 miesiące) i być może koleżanka Szymonka urdzodzona godzinkę później. Imprezka jak się patrzy. Balony już są zakupione :))

reklama
hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo az chyba wczoraj:-)
wlasnie Beatce to tylko pozazdroscic, jak dpopadnie do niej wyposzczony maz to chyba statek rozniesie:-D
no i te wakacje -jeju ja tez chceeeeeee!!!!!! kiedy ja odpoczne i rabne sie gdzies na lezaczku:tak::cool2:
Dorotka- ciesze sie ze wszytsko idzie w kierunku tej @ wrednej ale u ciebie wyczekiwanej:-pwiec jeszcze troszke cierpliwosci
Kasia2005- ja macalam sie jeszcze wczoraj, owulka za 2 dni , ale heblowanko bylo tez wczoraj, wiec tak jak mowisz i radzisz - stop macankom po owu :-Dobiecuje ze juz nie bede sie dotykac
Hausfrau- sposob na lenia powiadasz- to wiecej pracy, pojdziesz w poniedzialek to od razu ci przejdzie, pamietaj wiecej zajec =wiecej czasu i energii:-Da tak powaznie to ja tez mam lenia, ale dzisiaj to jakby ktos mi torpede w tylek wsadzil haha , smigam jak robocik
Lenna, Camy_4 - pozdrowienia i buziole ;-)

Do góry