reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Hejka Kobitki!
Witaj gizia 25!!!
Pozdrawiam Was Wszystkie i życze udanego weekendu
!!!
Witaj gizia 25!!!
Pozdrawiam Was Wszystkie i życze udanego weekendu

C
Camy_4
Gość
a i podpowiedzcie mi jak to zrobic zeby trafic w chłopca? macie jakies sprawdzone sposoby?
Pozdrowionka
Witanko :-)
Gizia na chłopca to radzę kupić testy owu i czekać aż dwie kreski będą takie same
no i wtedy akcja

U mnie właściwie wszystko ok, tyle że nic mi już nie dolega... zero przeczucia że się udało... no i zdaje się że czekam na @. No cóż - kiedyś się uda ;-)
Buziaki
C
Camy_4
Gość
Dokladnie Beatko :-)
A co u Ciebie?
A co u Ciebie?
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Cześć dziewuszki,
Gizia25 witaj
Camy ja też jakos niefasolkowo się czuję, w ogóle się nie czuję na nic. Ale jesli już to bardziej na wredotę.
Dziś odstawiam już luteinę, za kilka dni powinna się pojawić @. Jak się nie pojawi to wtedy oczywiscie zatestuję. Jak na razie dzis zmierzyłam orientacyjną tempkę (ale mało spałam)jest 37,0 co oczywiście nic nie znaczy. Wczoraj jedynie mocno bolał przez jakiś czas prawy jajnik
No a Wy? KAsia, testowałaś?A pozostałe dziewczynki? Zaczął się owocny tydzień testowanek. Mam nadzieję że wszystkie będą udane
Miłej niedzieli życzę Wam
Gizia25 witaj
Camy ja też jakos niefasolkowo się czuję, w ogóle się nie czuję na nic. Ale jesli już to bardziej na wredotę.
Dziś odstawiam już luteinę, za kilka dni powinna się pojawić @. Jak się nie pojawi to wtedy oczywiscie zatestuję. Jak na razie dzis zmierzyłam orientacyjną tempkę (ale mało spałam)jest 37,0 co oczywiście nic nie znaczy. Wczoraj jedynie mocno bolał przez jakiś czas prawy jajnik
No a Wy? KAsia, testowałaś?A pozostałe dziewczynki? Zaczął się owocny tydzień testowanek. Mam nadzieję że wszystkie będą udane
Miłej niedzieli życzę Wam
Podziel się: