reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

royana a jakie masz leki; fenoterol i isoptin?
Dokladnie tak.
Fenoterol mam biore 4x po 1/4tab, a Isoptin 2x po 1tab:tak:
I nie czuje sie po nich jakos zle jak mowily dziewczyny, moze dlatego ze dawki male...Wlsciwie to jestem senna, szczegolnie po Isoptinie, ale on chyba obiza cisnienie, a ja zawsze mialam dosc niskie a ostatnio ok 105/68.

reklama
witam was dziewczyny w pochmurna niedziele

agnieszko12 waneska jest przesliczna mala ksiezniczka..a jak spi ci w nocy ..jest spokojna?

beti mam nadzieje ze kiedys sie szczescie do mnie usmiechnie..choc wiem ze bedzie ciezko z 4 dzieci..

bereshka widzisz kubus czuje mamusie..badz przy nim jak najwiecej bedziesz spokojniejsza..utulaj kubusia,,

pyszczek ale narobil ci sebus stracha ale ciesze sie ze jest oki,,

gioeska tak to jest z tymi katarami teraz takie skoki temperatury to dzieciaczki choruja

tusia ak samopoczucie juz jakkies oznaki ciazy..

paula i jak po ognisku kielbaska smakowala..

royanna a ty uwarzaj na siebie nie sprzataj tyle bo urodzisz przed terminem..

Witam popołudniowo
my juz wróciliśmy od rodzicow
pogoda byle jaka dziś.. :dry: nawet na spacer sie nie chce isc...
O 18 wychodzimy z mężem na kolację 2rocznicową :tak:

Witam a ja po Kościele (byliśmy na 7:30) przywitałam się z kibelkiem i to dwa razy:eek: Kiepsko wogóle dziś się czuję:-( Ide się położyc, blada jestem jak ściana:-( Wpadnę do Was jutro jak lepiej się poczuje. DO uslyszenia i pozdrawiam wszytskie bez wyjątku:tak::-)

Witam a ja po Kościele (byliśmy na 7:30) przywitałam się z kibelkiem i to dwa razy:eek: Kiepsko wogóle dziś się czuję:-( Ide się położyc, blada jestem jak ściana:-( Wpadnę do Was jutro jak lepiej się poczuje. DO uslyszenia i pozdrawiam wszytskie bez wyjątku:tak::-)
Do jutra Agniesiu, odpoczywaj sobie
widocznie masz gorszy dzień.... czasami nawet pogoda ma taki wpływ na nas
Pozdrawiam i tulę :happy:

Aga moze za szybko sie zerwałaś z rana ...to czasem ma wpływ na takie kiepskie samopoczucie ....
odpoczywaj

Wszystkie dziewczyny witam i mam nadzieje , że miło wam mija weekend...

My już po kolacji, było milutko naprawdę:happy:
Wszystkim życzę spokojnej albo i nie koniecznie;-):-p nocki
i do jutra dziewczyny!
Buziaki

fotunia z moim skarbkiem

Witam w niedzielny wieczór :-)

U nas pogoda dziś była piękna i spędziliśmy dzionek na dworze :-) Właśnie położyłam Kacpra spać i oglądam film...mój M ogląda mecz siatkówki w drugim pokoju :tak:

Kiki na ognisku było super :tak:tak się najadłam że aż brzuch mnie bolał :-) a dziś byliśmy u sąsiadów na poprawinach ogniska ;-)

reklama
dziewczyny jak mam usunac ten suwaczek..szlo tylko usunac fotke i teraz mam derya a chcialam wstawic nowe fotki ja to ciemna tu jestem..nie wiem co i jak..moja niunia spi i spi myslalam ze urodze 4 dziecko to nie bede miec w co rece wsadzic a tu prosze posprzatane uprane ugotowane wszystko zrobione i znajde czas na nudze sie..bozia dala mi dobre dzieciatko...

Do góry