reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka

no i M dzwonił do chirurga w sprawie operacji a chirurg stwierdził, że On musi być przekonany na 100% ze operacja jest potrzebna bo jak patrzy na rentgeny, usg i badania to nie widzi nic co mogłoby go niepokoić, uważa ze Kubuś już dawno powinien jeśc sam ale coś go blokuje w srodku więc będzie jeszcze jedna próba karmienia mleczkiem i jak będzie zwracać to wtedy podejmą ostateczną decyzję aczkolwiek chirurg powiedział, ze dzisiaj o 18tej da ostateczną decyzję czy jednak już beda operować czy jednak rozkarmiać...ech...chyba pójde do Częstochowy na kolanach :-(

miłego dnia buziale
boze spraw by kubus nie byl juz operowany..trzymam kciuki z calego serduszka by bylo wszystko dobrze by kubus przyjal to mleczko i juz nie zwracal..tulam was mocno..

reklama
I jestem na chwile :)
Tesciowa padla pod kocem, tesciu oglada kolarzy:)
Z tycg golabkow i pierogow beda chyba nici, bo dzis ona juz bedzie nie do zycia, a jutro od rana zaoferowala sie, ze upiecze 3 ciasta na sobotnia impreze, wiec pozniej tez bedzie nie do zycia...no chyba ze sie myle;)
Pyszczku, pytalas sie rano jak sie czuje. Dobrze, no chyba ze sie na stoje w kuchni jak dzis to brzuch mnie pobolewa i plecy...ale ogolnie dobrze. Niestey w tej ciazy jest mi duzo ciezej niz w pierwszej...moze dlatego, ze jestem tez starsza o te 3 lata, moze dlatego ze ciagle stresuje sie przedszkolem malego, sama nie wiem...
Teraz czekam na moich chlopakow, powinni byc za 40 minut, bo nie moge sie doczekac az odwiniemy prezent od tesciow :) tesciowa myslala, ze zrobie to od razu, a ja stwierdzilam, ze poczekam na M :)
Narazie tyle, buziaki dla wszystkich:)

witam
Bershka-i jak jest decyzja?
gie-oska-a oco chodzi z tymi szkodliwymi butelkami
ja używałam najzwyklejszych chyba canpol i beby ono
kinga-masz duże szanse myśle na dzidzie,ja zaciążyłam w 11dc.:-)
paulo-dziękuję za odp.na temat toxo.
jeszcze nie robiłam badań bo na pierwszą wizyte ide 1paż.
a czuje sie lepiej jak mam zajęcie aa tak to wymyślam
problemy nie do pokonania :baffled: tylko że potem padam
na pysk i troche sie boje że sie przemęczam :baffled:
buziaki.;-)

Pyszczku można uzywac bez tego elementu , to jest tylko taki koszyczek który powoduje , że małe butelki sie nie zapadają za bardzo ...
Natomiast jesli chodzi o balsam to ja mam firmy MUSTELA bebe , kupiony w aptece w takim biało niebieskim stojacym dozowniku ,...wygopdnym w uzyciu na dodatek bo nie terzeba odkrecac ani brac go do rąk

a tu taki artykuł o tych kosmetykach
Najlepsze kosmetyki dla dziecka - Mustela Bebe SuperProduktem 2007! - STYL24.pl

witam
Bershka-i jak jest decyzja?
gie-oska-a oco chodzi z tymi szkodliwymi butelkami
ja używałam najzwyklejszych chyba canpol i beby ono
kinga-masz duże szanse myśle na dzidzie,ja zaciążyłam w 11dc.:-)
paulo-dziękuję za odp.na temat toxo.
jeszcze nie robiłam badań bo na pierwszą wizyte ide 1paż.
a czuje sie lepiej jak mam zajęcie aa tak to wymyślam
problemy nie do pokonania :baffled: tylko że potem padam
na pysk i troche sie boje że sie przemęczam :baffled:
buziaki.;-)
W 11 d.c. ??? nieźle!
tylko że Ty masz regularne cykle a ja nie bardzo więc nie wiadomo nic i tak :sorry2::zawstydzona/y:
Tuśka nie wymyślaj za dużo dobra, oszczędzaj się i czekaj spokojnie sobie na 1pazdziernik

no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(

no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(

Ja mocno bede 3mała kciuki obiecuję, będzie na pewno wszystko dobrze już po operacji. Oby już wiecej maleństwo nie musiało się męczyć
A to dla maluszka:

Dzień dobry :-)

Przepis%20na%20dzie%C5%84%20dobry.jpg

U mnie dziś mgliście i mżawkowo....​

Berskha z całych sił trzymam kciuki za Kubusia!!!!!:tak:Operacja napewno pomoże zresztą tak jak lekarz mówił to tylko kosmetyka, także wszystko będzie dobrze i niedługo Kubuś dojdzie do siebie i wrócicie wszyscy razem do domku :tak:Czego z całego serca Wam życzę!!! Trzymajcie się, jesteśmy z Wami w tych chwilach!!! Zobacz załącznik 165614 Buziaczki! kiss.gif

Trzymam%20Kciuki.jpg

reklama
Do góry