reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oj kinguś i tak masz cudnie zazdroszcze wszystkim kobitkom które
mają M w domu codziennie nie ważne o której.
bo mój jak pojedzie do pracy to wraca po 4-7tyg.:-:)crazy:
smutno samemu.:-(
bershka-też czekam jak po operacji.kubuś
silny facecik na pewno będzie dobrze i niedługo do domciu.:tak:

Jestem i już piszę do Was

na początku bardzo Wam dziękuje za myśli, czuje się z Wami jak z e-siostrami :tak::tak::tak:

więc....operacja rozpoczęła się o 10.00 trwała 1,5 Lekarz od razu do nas przyszedł, mówił że operacja przebiegła prawidłowo, była jedna mała szczelina w jelitakch, która wypychała pokarm na zewnątrz i nie pozwalała pasażować pokarm dalej do jelitka grubego, powiedział również ze powinno już być wszystko ok a za 4 dni zaczynamy rozkarmiać dziecko. Z takim wielkim optymizmem wyszliśmy dzisiaj ze szpitala. Kubuś ładnie wyglądał po operacji, nawet mi łezka nie poleciała jak go zobaczyłam bo był taki śliczny, nie tak jak po 1 operacji w Opolu gdzie pełno miał kabelków na sobie. Teraz nie pozostało nam nic innego jak czekać na wyjście do domku :tak:
ale tyle co Zdrowasiek zmodliłam to chyba za całe moje życie nie wymodliłam...:-)

mąż mi zrobił Campari z sokiem na odstresowanie dnia :-p

ech...jestem taka pełna teraz optymizmu oby mi tak zostało

Ostatnia edycja:

na początku bardzo Wam dziękuje za myśli, czuje się z Wami jak z e-siostrami :tak::tak::tak:

więc....operacja rozpoczęła się o 10.00 trwała 1,5 Lekarz od razu do nas przyszedł, mówił że operacja przebiegła prawidłowo, była jedna mała szczelina w jelitakch, która wypychała pokarm na zewnątrz i nie pozwalała pasażować pokarm dalej do jelitka grubego, powiedział również ze powinno już być wszystko ok a za 4 dni zaczynamy rozkarmiać dziecko. Z takim wielkim optymizmem wyszliśmy dzisiaj ze szpitala. Kubuś ładnie wyglądał po operacji, nawet mi łezka nie poleciała jak go zobaczyłam bo był taki śliczny, nie tak jak po 1 operacji w Opolu gdzie pełno miał kabelków na sobie. Teraz nie pozostało nam nic innego jak czekać na wyjście do domku :tak:
ale tyle co Zdrowasiek zmodliłam to chyba za całe moje życie nie wymodliłam...:-)

Nawet nie wiesz jak mnie ta wiadomość Twoja ucieszyła
Na pewno teraz już będzie dobrze
Kubuś był dzielny
Życzę maluszkowi szybkiego powrotu do domku!
Abyście mogli już cieszyć się sobą w spokoju i zdrowiu i rodzinnej harmoni

Bardzo bardzo sie ciesze:-) smacznego drinka...i wypij za zdrowko Kubusia
Kochana a jak Twoje krwawienie??

Bershka nawet nie wiesz jak się cieszę :-) super wiadomości :-):-):-) musiało się udać :tak: teraz Kubuś zacznie ładnie jeść i nieługo wrócicie wszyscy do domku :tak:życzę szybkiego powrotu do domu :tak: Buziaczki dla Kubusia!!!

reklama
Dziękuje baaardzo !!

co do krawienia to masakra dzisiaj w szpitalu musiałam sobie usiąść bo zaczeło mi wszystko przez spodnie dżinsowe przeciekać. Miałam mega podpaskę ( choć takich nie uznaję :baffled: ) a i tak przemokła. Nie wiem co się dzieje, zeby się tak krew wylewała :confused::baffled: Lekarz kazał mi zadzwonić za 3 dni jak ulewania nie przestaną

Do góry