reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurcze dziewczyny a Wy juz o porodach, noworodkach, ubrankach.....az mi skóra cierpnie na mysl o porodzie.......ja sie boje!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
No wiem wiem to drugie dziecko i powinno byc lepiej.......POWINNO
ale czy bedzie:errr:
Czas tak szybko plynie.....nie obejrze sie a bede na porodówce...grrrr

reklama
Kurcze dziewczyny a Wy juz o porodach, noworodkach, ubrankach.....az mi skóra cierpnie na mysl o porodzie.......ja sie boje!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
No wiem wiem to drugie dziecko i powinno byc lepiej.......POWINNO
ale czy bedzie:errr:
Czas tak szybko plynie.....nie obejrze sie a bede na porodówce...grrrr
czarodziejko nie boj sie bedzie dobrze..a tez sie balam a to 4 dziecko i poszlo szybko..ja sobie mowilam boje sie ale coz jak weszlo to i musi wyjsc..hi hi..;-);-)

Witam dziewczynki.:-)

Długo mnie nie było i nie dam rady nadrobić wszystkiego co u Was się dzieje. Więc pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie. :-D

U mnie wszystko ok mała jest przesłodka i grzeczniutka. Tylko jak jest głodna to daje mocno o sobie znać. Synek jest troszkę zazdrosny szczególnie jak przychodzą znajomi i rodzina w odwiedziny i zachwycają się małą ale ogólnie bardzo we wszystkim pomaga i nie może się na nią napatrzec.
A ja nawet nie czuje zmęczenia chociaż przy dwójce to czasem nie ma czasu na nic ale szczęście przesłania wszystko.:tak::tak::tak:

Wszystkim cięzarówkom zyczę łatwego i szybkiego porodu, mamuskom grzecznych bobasków a starajacym owocnych przytulanek!!!!!!!!!!!!!!

Bylam u dermatologa i mam pod nosem jakies zapalenie lojotokowe skory czy jakos tak. Normalnie leczy sie to antybiotykami doutnymi, a ze ja jestem w ciazy to dostala zel do smarowania. Mam nadzieje, ze przejdzie. Napisane jest, ze kuracja trwa 6-8tyg...2xdziennie. Akurat do porodu ;)

Nie pisalam wczesniej, bo dzis nie do zycia jestem. Macio przez przeziebienie znowu sie budzi 2-3razy w nocy, wraca do nas jak bumerang jak sie go wyniesie. Moj maz i tak tym sie zajmuje, ale wiadomo, ja sie budze. A w miedzyczasie jak Macio nie przylezie, to ja sie budze na sikanie i branie tabletki...brrr.

Długo mnie nie było i nie dam rady nadrobić wszystkiego co u Was się dzieje. Więc pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie. :-D

U mnie wszystko ok mała jest przesłodka i grzeczniutka. Tylko jak jest głodna to daje mocno o sobie znać. Synek jest troszkę zazdrosny szczególnie jak przychodzą znajomi i rodzina w odwiedziny i zachwycają się małą ale ogólnie bardzo we wszystkim pomaga i nie może się na nią napatrzec.
A ja nawet nie czuje zmęczenia chociaż przy dwójce to czasem nie ma czasu na nic ale szczęście przesłania wszystko.:tak::tak::tak:

Wszystkim cięzarówkom zyczę łatwego i szybkiego porodu, mamuskom grzecznych bobasków a starajacym owocnych przytulanek!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie ze napisalas! Dobrze, ze corcia dobrze sie chowa, a i synka zachowanie to normalka. Wazne ze chce pomagac. Odezwij sie czasem jak znajdziesz chwilke! Pozdrawiamy!

no tylko się cieszyć że jest tak a nie inaczej:-)córcia zdrowo rośnie synek pomaga a zazdrość minie ;-)śliczne zdjęcie:-)

ROYANNA dobrze że maść dostałaś na to i oby znikneło:tak:zdrówka dla Maciusia:tak:

Bershka ja wiem że w Twojej sytuacji od razu musiałaś mieć laktator żeby dla Kubusia odciągać, ale myślisz że ogólnie lepiej od razu mieć? Ja też chcę kupić Avent ręczny i nie wiem czy od razu mieć czy zobaczyć dopiero jak będzie z laktacją i wtedy zamówić. Boję się tylko że jak będę miała nawał pokarmu, to zanim zamówię ten laktator, zanim od do mnie dojdzie przesyłką...minie dużo czasu i nie będę miała jak sobie pomóc..:eek:
Pyszczku no ja mam odmienne zdanie co do laktatora i jego zakupu przed porodem ale moze nie bede tu juz mieszać bo dostaniesz rozdwojenia jaźni :-D:-D:-D

tak tylko szybciutko...to duży koszt, jak bedzie Ci potzrebny w spzitalu to Ci pożyczą, każdy spzital na noworodkach ma laktator a poza tym Avent jest praktycznie w kazdej aptece wiec kupisz na szybko. Ja dostałam w pożyczce laktator od bratowej, która go ani razu nie użyła a kosztował prawie 200zł :szok:

Kiki z tym wejściem i wyjściem fajnie napisałaś :-D:-D:-D

Anufifi super, ze tu z nami jesteś cały czas ! :-)

Czarodziejko mogę Ci napisać, ze ja też się bałam i nie napiszę Ci, ze masz się nie bać bo to niemożliwe ale za to jaka ulga po porodzie !!!! :tak: i duma z samej siebie :tak:;-):zawstydzona/y:

Wracam od Kubusia, bez zmian, nie ma zalegań zielonych i wszystko na dobrej drodze do wyjścia

miłego wieczorku

(...)Wracam od Kubusia, bez zmian, nie ma zalegań zielonych i wszystko na dobrej drodze do wyjścia

miłego wieczorku
Milego wieczorku!
Ciesze sie, ze u Kubusia coraz lepiej:tak::-D:-D:-D
Niedlugo bedziesz miec go w domku:-):-):-)

Moj M wlasnie usypia Maciusia. ten znowu ma tem, narazie 38 ale juz dalam mu czopka, a w nocy najwyzej dostanie syropek przecigoraczkowy w piciu(w ten sposob go przemycam, ale tylko pomaranczowy Nurofen, bo truskawkowy Panadol z daleka wyczuje:sorry:)aby sie nie meczyl i spal spokojnie. A przez ten cholerny katar ma kaszel, bo mu wszystko splywa gardlem...Ach te chorobska...

reklama
Do góry