reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki dziękuje Wam za odpowiedzi :tak: jutro ide do gina zobaczymy co powie...zapisałam się tez do tego lekarza co jeździłam z tokso do niego, ale wizyta dopiero za miesiąc :-(
nie miałam dzis kompletnie czasu zebyz Wami posiedzieć :-(

Kinga ja też mam przeczucie że u Ciebie może być fasolinka ;-):tak:

Pati GRATULACJE NAJWIĘKSZE!!! :-):-):-)

Zmykam do domku może jutro będe miała więcej czasu zeby Was poczytać :tak:

Papa!

reklama
Szalone :-D
no co wy! nie ma mowy nawet:no::-) nie wierze. nawet się nie staraliśmy w tym miesiącu przecież. A ten 15ty... to na pewno nic nie wyszło z tego o nie... wątpię.
Zobaczymy niebawem same się przekonacie jak @ dostane...:confused2:
Cholerka tylko czemu nie mam objawów owulacyjnych!:eek::sorry:
coś felerny ten wrzesień shit :-(

nigdy nie mow nigdy:cool2::cool2::cool2::cool2:ja tez sie nie staralam w tym cyklu co zaszlam hehe i co juz koncowke ciazy mam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Paula daj znac co Ci ginek powiedzial!!

Patrysiu nie do wiary że już 25 tydzien u Ciebie :szok::-D:-D Super

Beti cieszę się że ok u Ciebie, a Ty nam się kochana tu wcinaj kiedy tylko możesz :tak::-)

Pati no piękne dwie krechy Gratulacje! :-) Zdrowej i spokojnej ciąży! :-)

Anka yoggga Pozdrowionka :-);-)

Kinga nie wiem jak z tym bólem piersi, ale co do śluzu to ja w tym cyklu co zafasolkowałam w ogóle sluzu płodnego u siebie nie zauważyłam, a się udało :-)

Paula ciekawe co ginek na to, czekam na dobre wieści ;-)

A ja już odpoczywam, nogi mnie bolą bo stałam cały czas prawie przy kuchni. Ale smalec wytopiony, świeżonka zrobiona (pycha!) teraz laba...:-)

witam i dziękuję za odpowiedzi.;-)
pati-serdeczne gratulacje.
to chyba będziesz czerwcówką czy jeszcze majóweczką.
czarodziejko- a ty znasz już płeć?pochwal się.:tak:
paulo-oby jednak wyniczki były ok.trzymam kciuki.
royanna -szybkiego wyzdrowionka dla maciejka.:tak:

dziękuje za pamięc dziewczynki:-)
u mnie prawie, że po choróbsku, jeszcze mnie trzyma ale walcze dzielnie:-)
mdłości zero, gdyby nie brak @ to wcale się nie czuje jak zafasolkowana:-)
tylko dziwnie mi wszystko smierdzi, nawet pomarańcze i moje ulubione perfumy:-) ale tak jest ok

poczytuje co u Was na bieząco , ale nie zawsze jest jak wbić się w rozmowe:cool2:
witaj beti ciesze sie ze u ciebie wszystko oki..ze ci smierdzi to chyba normalne mi tez wszystko smierdzialo...hi hi..a pamietasz jak nie moglam papieru toaletowego dotykac..to byla katastrofa..buziaczki..poglaskaj fasolinke odemnie...tulam cie mocno i trzymaj sie cieplutko..:-);-):-)

Szalone :-D
no co wy! nie ma mowy nawet:no::-) nie wierze. nawet się nie staraliśmy w tym miesiącu przecież. A ten 15ty... to na pewno nic nie wyszło z tego o nie... wątpię.
Zobaczymy niebawem same się przekonacie jak @ dostane...:confused2:
Cholerka tylko czemu nie mam objawów owulacyjnych!:eek::sorry:
coś felerny ten wrzesień shit :-(
kinga ja tez ci juz pisalam ze tak mialam jak zaszlam z derya w ciaze..nie bylo owulki tak mi sie wydawalo bo zero objawow a tu prosze potem mialam dwie kreseczki na co wcale ni liczylam..no to kto wie...moze ty tez juz zafasolkowana..:-);-);-);-)

reklama
Do góry