reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny muszę się z wami podzielić swoim szczęściem... naszego przyjaciela żona urodziła dziś o 14:50 zdrowego synka Mateusza warzy 3800 i ma 57 cm... Kawał klocka:-) A termin porodu miała na dziś i proszę proszę.... ja ze swoim synem tez miałam termin na 6 października...ale przenosiłam go do 23 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) kurcze ale się cieszę:-D:-D:-D chociaż jedna dobra wiadomość w tym tygodniu:-D:-D
W takim razie wielkie gratulacje dla szczesliwych rodzicow!!!
Piekny, duzy chlopaczek sie urodzil!

A tych wiadomosci dobrych zobaczysz, ze bedzie jeszcze wiecej!

reklama
Dziewczyny muszę się z wami podzielić swoim szczęściem... naszego przyjaciela żona urodziła dziś o 14:50 zdrowego synka Mateusza warzy 3800 i ma 57 cm... Kawał klocka:-) A termin porodu miała na dziś i proszę proszę.... ja ze swoim synem tez miałam termin na 6 października...ale przenosiłam go do 23 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) kurcze ale się cieszę:-D:-D:-D chociaż jedna dobra wiadomość w tym tygodniu:-D:-D
Gratulacje dla rodziców :tak::-) super wiadomość! niezły klocek z Mateuszka:happy: ale za to długi :)

royana- dotrwasz, mi też się wydawało że nie dotrwam do 6 października a dotrwałam do 23:-):-):-) już w połowie września łóżeczko było gotowe i wyprawka dla maluszka....i ja tak co dzień z rańca się patrzyłam i płakałam.... hihiih jak se to przypomnę:-) mój mąż mnie wpierał jak tylko mógł... bo nie dość że byłam gruba jak balon to każdy znajomy napotkany mówił " boże ty jeszcze chodzisz? Jedź rodzić kobieto becikowego nie podwyższą" a ja wyłam bo chcialam rodzić i co miałam zrobić że skurczy nie było? No co? Och to było straszne,,,,,,

Powiedzcie mi dziewczyny? mam białe upławy i jest tego dużo... czy to normalne? czy to może zwiastuję @?

Nic dziś nie pisała Gosia... :no: nie wiadomo nic a też ciekawa jestem jak sie czuje.

Royana dotrwasz dotrwasz! :tak:;-) a my z Tobą :happy:
Wy na pewno dotrawcie do 15.11;-), je pewnie tez, tyle ze jako rozdwojona mama;-):-D, ach, nie moge doczekac sie czwartku...usg juz nie bede miala, ale sama wizyta zawsze cos i bicie serduszka:-D:-D:-D

(...)
Powiedzcie mi dziewczyny? mam białe upławy i jest tego dużo... czy to normalne? czy to może zwiastuję @?
W dniu kiedy ma przyjsc @ dziewczyny mowily, ze jak wsadze TAM palec to beda uplawy podbarwione na brunatno, cos takiego, a jak @ ma nie przyjsc, to biale, mleczne, dosc geste. Wiec ja w dniu @ od rana sprawdzalam te wydzieliny i byly biale, i popoludniu Anufifi powiedziala, ze mam zrobic testa bo inaczej ja zwariuje a jeden dzien mnie nie zbawi, i zrobilam i wyszly mi II:-D:-D:-D. Potem oczywiscie jeszcze przez kilka dni balam sie, ze @, ale nie przylazla. A czulam sie podobnie jak na @, pobolewal mnie lekko brzuch...
Tak wiec ja mysle, ze biale uplawy zwiastuja II a nie @

Jak nie ma @ to jest szansa na II, sam lekarz Ci powiedzial, ze do 14 dni wszystko mozliwe, szczegolnie jak nie mam malpy:tak:

Wy na pewno dotrawcie do 15.11;-), je pewnie tez, tyle ze jako rozdwojona mama;-):-D, ach, nie moge doczekac sie czwartku...usg juz nie bede miala, ale sama wizyta zawsze cos i bicie serduszka:-D:-D:-D
bicie serduszka usłyszeć... mmmmm:happy::happy::happy: sama przyjemność no nie! też bym chciała poczuć to wszystko jeszcze raz...... bardzo bym chciala....
Czwartek niebawem ;-)

Dzastina ja myślę że jeżeli masz typowo białą wydzielinę to może to być oznaka ciąży!:tak:

GRATULACJE!!!!!! :-Djak miło się czyta takie wieści:-)mojego kolegi po północy dzisiaj się takze urodził dzidziuś:-)córcia 3300 kg i 52 cm:-)jeju jak się tak czyta i jeszcze mi tu ROYANNA PYSZCZEK GIEOSKA się rozpakują wow ja się nie moge doczekać stycznia:rofl2:CZARODZIEJKA KICIA no no styczeń bedzie dla nas oczekiwanym miesiacem:-D

reklama
dziewczyny mam cały czas uczucie mokrości i lepkości... mam właśnie taki trochę biały o dziwnym zapachu.... i brzuszek laciutko pobolewa... Już sama nie wiem? Przed @ nic nie mam... albo nie zauważam... dobra idę do łazienki na badanie;-);-);-)

Do góry