Paula tak tak daje znać

ale ja się cieszę, bo jakby był zbyt spokojny to martwiłabym się ;-)
Gosia ja wyprałam ubranka Sebusiowi na razie wszystko w proszku Persil Sensitive. My z M do tej pory dla siebie używałyśmy Persila, ale od jakiegoś czasu przeszlismy na Sensitive, ze względu na to że może udałoby się i Sebulka do tego przyzwyczaić. Czytałam na necie o tym proszku i wiele mam poleca, nawet chyba Royanna u nas kiedyś o nim pisała (chyba), więc spróbuję. Jesli to się nie uda i wydzie jakies uczulenie to wtedy za radą Anufifi przejdę na początek na płatki mydlane, a potem się zobaczy

Ale po cichu mam nadzieję że uda się w tym Persilu prać. Nie będę stosowac dodatkowo żadnych płynów do płukania na razie dla Maluszka, a ubrania wyprane tylko w tym Persilu Sensitive wcale nie pachną intensywnie jak po innych proszkach, raczej neutralnie
Dzastina dzieki wielkie za rady co do werandowania :-);-) A co do rybki - heheh czyli mówisz że się zajadacie, super, ciesze się

Ja ją podałam w ubiegłą sobotę na imprezce u nas i szybko zniknęła ze stołu

;-)
Mnie nie bolą biodra, a skąd to pytanie? Bolą mnie żebra po lewej stronie, trochę plecy i w pachwinach ciągnie, ale biodra nie...
Anufifi a mogłabyś podac przepis na tę sałatkę? Ja nie znam Asus, chyba była tu zanim ja się pojawiłam i nie dane mi było poznać przepis...mam nadzieję że Asus się nie obrazi jesli przekażesz dalej....