Paula25
szczęśliwa :)
paula super foteczka..tez nam zrobilas tu piekny nastruj jesieni..twoj synek na tych lisciach super...
Dziękuje Kiki :-)
Cieszę się że Wam sie podoba :-):-):-)
Niedługo do domku....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paula super foteczka..tez nam zrobilas tu piekny nastruj jesieni..twoj synek na tych lisciach super...
Kinga dziekuje :-) a masz jeszcze trochę tej zupy z krokietami? bo strasznie głodna jestem ;-)![]()
Zupe już zjedliśmy własnie a krokiety jeszcze robię..troche mi wyszłoJasne zapraszam jeszcze jest co jeść!
:-)
A ja troche sie boje isc do fryzjera bo nie wiem czy zetnie mnie tak jak tego chce..zobaczymy.. najwyżej bede chodziła z workiem na głowie ;-)
Okej! dam znać jak bede już po, ale nie obiecuje że się pokażęDziękuje :-) a Ty jak wrócisz kochana od fryzjera to wklej nam tutaj swoją fotkę![]()
Okej! dam znać jak bede już po, ale nie obiecuje że się pokażę;-)
Dziękuje :-) a Ty jak wrócisz kochana od fryzjera to wklej nam tutaj swoją fotkę![]()
Witam was dziewczyny...
No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(
Fatalny ten dzień dziś dla mnie..... prawka nie odebrałam bo nie doszło.... może jutro..
Byłam w biurze dziś na szkoleniu i w pewnym momencie tak zabolał mnie brzuch że musiałam wszystkich przeprosić i wyjść do łazienki sprawdzić stan... i do tej pory@ nie ma.... i chyba już bym wolała żeby przyszła, bo bym zaczęła nowy cykl... och jakiego ja mam doła...
MUSICIE SOBIE POCZYTAC TEN WĄTEK JEST SUUUPER
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/