reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga dziekuje :-) a masz jeszcze trochę tej zupy z krokietami? bo strasznie głodna jestem ;-):tak:

Zupe już zjedliśmy własnie a krokiety jeszcze robię..troche mi wyszło :) Jasne zapraszam jeszcze jest co jeść!:tak::-)

A ja troche sie boje isc do fryzjera bo nie wiem czy zetnie mnie tak jak tego chce..:sorry:zobaczymy.. najwyżej bede chodziła z workiem na głowie ;-)

Zupe już zjedliśmy własnie a krokiety jeszcze robię..troche mi wyszło :) Jasne zapraszam jeszcze jest co jeść!:tak::-)

A ja troche sie boje isc do fryzjera bo nie wiem czy zetnie mnie tak jak tego chce..:sorry:zobaczymy.. najwyżej bede chodziła z workiem na głowie ;-)

Dziękuje :-) a Ty jak wrócisz kochana od fryzjera to wklej nam tutaj swoją fotkę :tak:

Fatalny ten dzień dziś dla mnie..... prawka nie odebrałam bo nie doszło.... może jutro..

Byłam w biurze dziś na szkoleniu i w pewnym momencie tak zabolał mnie brzuch że musiałam wszystkich przeprosić i wyjść do łazienki sprawdzić stan... i do tej pory@ nie ma.... i chyba już bym wolała żeby przyszła, bo bym zaczęła nowy cykl... och jakiego ja mam doła...

Witam was dziewczyny...

No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(
Kochana jeszcze nic straconego:tak: Moja tempka była 36,8 a w ciąży jestem:tak::-) Także trzymam kciuki:tak::-)

Beti i syneczku Patrysi!!

Fatalny ten dzień dziś dla mnie..... prawka nie odebrałam bo nie doszło.... może jutro..

Byłam w biurze dziś na szkoleniu i w pewnym momencie tak zabolał mnie brzuch że musiałam wszystkich przeprosić i wyjść do łazienki sprawdzić stan... i do tej pory@ nie ma.... i chyba już bym wolała żeby przyszła, bo bym zaczęła nowy cykl... och jakiego ja mam doła...

kochana tule cie mocno ...nie znosze takich dni jak wszystko pod górę ...a niestety mam je ciagle ....juz jak wracam do domu i mówie ze kolejny dzien pod górke to tesc zawsze powtarza : jeszcześ sie dziecko nie przyzwyczaiła???? ty to akurat powinnas....ale jak ja sie pytam?
ręce opadają i jedyne co mie pomaga to chwile popatrzyc na moje dzieciaki ....zaraz człowiekowi lepiej ....kiedys dorwałam Tomcia przytuliłam i wyłam ....patrzył na mnie palce wkładał do oczu i całował ...aż zaraz mi sie polepszyło :) polacam tul;enie dzieciaczka w takim razie ....bo wiem ze innej recepty nie ma

reklama
Do góry