reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula główka do góry, nic sie nie martw bo nie masz czym:) nie trać nadziei bo jeszcze nic straconego:) pojdziesz dowiesz sie, a jezeli ten cykl nie wyjdzie bedziemy razem sie starac w listopadzie:) razem raźniej:) nie jesteś sama pamietaj, tulę i całuję:* bedzie dobrze!:tak:;-)

Dziękuję Kinguś kochana jesteś :-) ale myślę że Ty i Dzastina już będziecie się cieszyły fasolkami :tak: jednak mam nadzieję że będziecie mi kibicowały w następnym cyklu ;-)

pyszczek nieźle nieźle z tym kicaniem :-D:-)
ale jak pamietam ja w ciąży tz jakoś przed świetami pod koniec listopada okna byłam a brzuch już wielki też miałam:cool2: nie ma co sie szczypać ze sobą ja myślę.. oczywiście z rozwagą

Dziękuję Kinguś kochana jesteś :-) ale myślę że Ty i Dzastina już będziecie się cieszyły fasolkami :tak: jednak mam nadzieję że będziecie mi kibicowały w następnym cyklu ;-)
to predzej Dzastina bo ona ma już objawy ciążowe jak sama pisze. Pewnie sie jej udało.
Ja nie mam żadnych przeczuć...
nic nie mysle, czekam...
i zawsze bede Ci kibicowała jak coś:tak:;-)
po to tu jestesmy aby się wspierać :happy2:

Kinga, Paula ja tez Wam na pewno będę kibicować :tak:

Oki idę porobić coś konstruktywnego, może łazienkę posprzątam, albo wezmę się za moje materiały do kolejnego rozdziału pracy mgr (tak mi się nie chceeeee...:baffled:). Ja najlepiej funkcjonuję jak mam dużo rzeczy na głowie, a tak jak czasu pod dostatkiem to nie mogę się zebrać do niczego i leń w tyłku siedzi :sorry2:
Pocieszający jest fakt że już niedługo będę miała wiele obowiązków przy Synku :-D:-D:-D, więc wtedy pewnie ekspresem pracę dokończę pisać ;-)

a ja ide mężowi obiad odgrzać i wezme sie za jakąś robotę znowu bo usiedzieć w miejscu mi ciężko. Muszę ciągle coś robić,sprzątać... wariatka he
potem te zakupy.
Pojawie sie może wieczorem zależy od samopoczucia.
Pozdrawiam was! ;-)

Witam dziewczynki

anufifi ja do Ciebie w sumie:sorry2: wzięłam się za tą salatke o ktorej kiedyś tu pisałaś ta zz piersi kurczaczka w gyrosie i z makaronem.... no własnie- a ile tego makaronu???Pewnie tak "na oko" ale ile to jest? :-) slina mi juz leci tak,ze...:-D

Pozdrawiam wszytskie

Ja też zmykam bo zaraz do domku jadę :-) jakoś przeżyłam ten dzień ;-) i to tylko dzięki Wam :tak::-)
Zajrzę wieczorkiem...
Do napisania...
Buźka
Papa

Margaritta pozdrawiam :-):-):-)

reklama
Juz nie tylko butelki TT sa wolne od BPA ja znalazlam MAM i polecam oprocz tego smoki sa z jedwabistego sylikonu a pierwsze butelki antykolkowe maja system odpowietrzania i odkrecane dno co znacznie ułatwia higiene:) Cytalam wiele opini na temat tej firmy i moge je polecic kazdemu o bpa mozna wiecej poczytac na stopbpa.pl

Do góry