reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziękuje PAULA na twoja odpowiedz czekałam.
kurcze tylko ta gin odczyała mi wynik hist-pat
i niby ok ale dodała że "jakieś" zapalenie jeszcze było.
ale jakto jakieś a może to było przyczyną?
troche mnie to właśnie martwi chyba zrobię badanie na posiew z pochwy.

Tusia skoro było zapalenie to masz rację warto zrobić ten posiew :tak: i może usg narządów rodnych będziesz pewna czy wszystko jest ok :tak:

Gosiu nie mam pojęcia niestety co do tych uchwytów :zawstydzona/y: nie smutaj się tylko korzystaj i odpoczywaj, relaksuj bo już niedługo nie będziesz miała na to czasu ;-):tak:

reklama
Gosia a Ty się nie martw niedługo i Ty urodzisz :tak: jeszcze po terminie nie jesteś więc nie masz czym się przejmować wiem że łatwo mi mówić jak wszystkie wkoło już rodzą ale pomyśl sobie co by było jakbyś była z końca listopada ;-) mówisz że Maja ważyła 4200! :eek: i urodziłaś ją siłami natury podziwiam! :tak: Moja koleżanka całą ciąże chodziła do gina prywatnie i był też przy porodzie a na usg wyszło że mała waży 4kg i od razu zdecydował o cc a i tak wyszło że ważyła 300g więcej :tak: a twój Kacperek ile teraz waży?

Pyszczku Ty chyba następna będziesz! :tak::-) Trzymam kciuki!

wiesz co mi zle ocenili wage dziecka przy porodzie bo robili to na oko i wyszlo i max 3500 wiec bylo wieklie zdziwnienie jak wyszlo 4200...w ogole usg mi nie zrobili...Kacper wazyl poltory tyg temu ok 3300 plus minus 500g wiec ja zakladam ze znowu bedzie wazylo dziecko powyzej 4kg...ale pewnie nie zrobia cc...no chyba ze cos sie zmienilo przez 3lata w tym szpitalu??

Ja tez uwazam ze Pyszczka teraz bedzie kolej a na koncu ja...

wlasnie m mi napisal ze jada na budowe cos porobic czyli wieczor znowu w samotnosci:-(

dziewczyny wiecie ze dizs na polsacie o 20 jest bajka o misiu...polowanie na misia czy jakos tak:-)

usg mi robiła i ok.
a na badanka pędze po niedzieli.
a czy badania hormonow np.progesteron moge już robić wyjdzie ok
czy poczekać i po pierwszej @.

usg mi robiła i ok.
a na badanka pędze po niedzieli.
a czy badania hormonow np.progesteron moge już robić wyjdzie ok
czy poczekać i po pierwszej @.
Tusia to dobrze że usg wyszło dobrze :tak: ja progesteronu nie robiłam ale poczekałabym z tym jeszcze trochę żeby przed starankaami mieć aktualne wyniki :tak: chyba że póxniej powtórzysz :tak:

wiesz co mi zle ocenili wage dziecka przy porodzie bo robili to na oko i wyszlo i max 3500 wiec bylo wieklie zdziwnienie jak wyszlo 4200...w ogole usg mi nie zrobili...Kacper wazyl poltory tyg temu ok 3300 plus minus 500g wiec ja zakladam ze znowu bedzie wazylo dziecko powyzej 4kg...ale pewnie nie zrobia cc...no chyba ze cos sie zmienilo przez 3lata w tym szpitalu??
(...) dziewczyny wiecie ze dizs na polsacie o 20 jest bajka o misiu...polowanie na misia czy jakos tak:-)
Gosiu życzę Ci tym razem lekkiego i szybkiego porodu albo cc jesli synek rzeczywiscie taki duży jest :tak:
obejrzyj sobie bajeczkę wieczorem i się zrelaksuj :tak:

My z M mamy oglądać jakiś film na płycie dzisiaj więc wieczorem też mnie już dzisiaj nie będzie ;-)

Dziekuje Wszystkim ...
Paula.. poprostu skoczylo mi cisnienie :zawstydzona/y:... tylko jest tu nas 3 teraz po przejsciu tego samego i czasem dobrze sie jest poradzic jedna drugiej.. tymbardziej ze nikt nas nie zrozumie jak my we 3 ..a ja nikogo niechcialam zasmucac .. :no: ... Ciesze sie kazdym testem dziewczyn.. kazda fasolka i kazdym porodem :tak:... i kazdej zycze dzidzia z calego serca...:tak:

Gieoska.. ja mam taki 160x200 .. firmy KOŁO .. sprezynowy-kieszonkowy... mam go juz rok i bardzooo wygodny

Paula ... To tylko sie cieszyc :)):-) .. ja tez chyba pojde po niedzieli na badanka te toxo i cyto..

reklama
Tusia.. nie na razie nie .. zreszta mi ginek powiedzial ze mam nic nie robic .. tylko wyluzowac.. :-) .. i ze da mi cos na wizycie do zrobienia.. Moze dlatego ze u mnie od poczatku zle wszystko bylo.. nie tak jak powinno ..

Do góry