Czesc dziewczyny! Na pewno mnie nie pamietacie bo bardzo dawno sie nie odzywalam, ale juz kiedys u was goscilam . Jestem mama dwoch chlopcow a wkrotce zostane mama po raz trzeci!
Nie dawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:-)
wiecie co jest najdziwniejsze, ze ta ciaza dala o sobie znac zanim jeszcze nadszedl termin okresu po prostu przestalam pic kawe, ktorej picie jest dla mnie porannym rytualem kilka razy mialam zawroty glowy, kilka ale za to jakie:-( oraz zrobilam sie "zielona" w hipermarkecie ( tzn zrobilo mi sie slabo goraco i bleee), ale to bylo juz 2 dni po domniemanym terminie@ i modlac sie zeby jak najszybciej z tamtąd wyjsc wpadlam na mame kolegi mojego syna staralam sie robic dobra mine (chociaz nie ukrywam, ze nie bylo to latwe) i chyba kiepska ze mnie aktorka bo ona do mnie cytuje" jakos "inaczej" czytaj: zle wygladasz nie jestes moze w ciazy?" luduu a ja jeszcze synom nie mowie bo chce odczekac chociaz kilka tygodni, zrobilam glupia mine i powiedzialam ze musze leciec

Za to w ogole nie bola mnie piersi. sorry za zabranie pol strony, ale nie chce na razie za bardzo sie chwalic swoim stanem znajomym poki nie powiem synkom glupio by bylo zeby sie dowiedzieli przypadkiem a mam potrzeba podzielenia sie tymi wszstkimi spostrzeżeniami a tu jest tak mila atmosfera ze czuje sie jakos tak swojsko mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona