DZIEŃ DOBRY
A co się stało z naszym forum???no cóż trzeba się przyzwyczaić?ale straaaaasznie wolno chodzi!!!!!!
Kochane dziękuje za wasze wsparcie

lekarze mówią że jest na oddziale najzdrowszym dzieckiem i największym a waży 2100 i 45 cm ma co nie jest za dużo bo i na wadze stracił ale teraz tuczy go siostra mleczkiem

jeszcze nie wiem co jest dokładnie dzisiaj się dowie siostra i mnie poinformuje co wtedy wam napisze!niemogłam patrzeć na siostre bo takie oczka miała zapłakane

ale będzie dobrze
Miałam pozaznaczane ale musiałam inną przegladarke zainstalować bo masakra tak wolno chodziło to forum no i teraz musze z główki pisać co mam nadzieje że niezapomne ważnych informacji

ale i tak muli mi strasznie i nie wiem dlaczego!!
AGNIESZKA przykro mi
DZASTINA wow dajesz emocje!ale gin to normalnie brak słów i olej go jedynie tak jak pisały kobitki idź do niego tylko po to aby powiedzieć swoje!po cichutku gratulacje;D
BERSHKA gratulacje za zdany egzamin!super Kubus przybiera no i masz swojego pączusia;Dno i super że ranka się goi!dziękuje ci za tą modlitwe na pewno się pomodle i siostrze przekaże ją siostrze
AGNIESIAK GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!czekam na relacje i fotki Tomaszka
GIEOSKA super niedługo już na swoim
PYSZCZEK hehe pamiętasz jak prosiłam cię o linka tego leżaczka co ty masz?;Pjupi bede go miała także bo chrzestni Alanka go sprezentują na chrzest;D
No i już nie wiem co chciałąm napisać;(