reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

Pokazała??? Podobno jak matka mowi o maluszku to taka jest płec..... Ale byłby nurem jakby Bartusiowi jajka odpadły:):)

paula gratuluje zdrowego synusia a ja myslalam ze dziewczynka zle przeczulam..ale u mnie tez czulam ze chlopczyk a tu dziewczynka..paula chlopcy sa super mam 3 naprawse sa wspaniali jeszcze raz gratuluje i jak widac fiuteczka na zdjeciu,,tulam cie mocno..

beti co u ciebie jak syneczek w brzuszku jeszcze troche i bedzie na swiecie..jak ten czas leci..kliknij mi na gg zniknelas mi z listy..pozdrawiam

bereshko i jak nauka,,jak zaliczysz wszystko bedziesz miec wiecej czasu..tulam mocno i jak kubulek nma juz zabka bo moja nie

kinga no ciekawa jestem co u ciebie czemu malpa tak sie spoznia...moze przestalas sie starac i tu niespodzianka..co?

pyszczku super ubranka..

kindzia fajniutki twoj syneczek i jak ladnie wyglada w koszuli maly wielki facet,,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula gratuluję piękngo sisiorka!!!!
Kindzia ja też obstawiałam babeczkę.... zawidła mnie intuicja.... A zauważyłyście że ostatnio same chłopoki się rodzą???
Kinga ty zmiłuj kobieto i rób test!!! Na bank będzie wiarygodny wynik... a jeśli się okaże że 2 krechy to goń do gina po luteinę albo duphaston zapobiegawczo!!! Wiesz że na zimne lepiej dmuchać. Zresztą wiesz jak to jest przechodziłaś już przez to... rób test i nie czekaj bo nie ma na co... Fasolka jest jak w morde szczelił!!! 5 dni opóźnienia to bardzo dużo!! A jeśli nie ma to musisz isć do gina... U ginka kiedy ostatnio byłaś? Wiesz że torbiel robi się w miesiąć? Dosłownie, jak pęcherzyk nie pęknie to rośnie i rośnie.... i boli brzuch...aż do kręgosłupa, są mdłości, częste siusianie itd... ja przez to nie dawno przechodziłam, w grudniu byłam na usg i torbiela nie było a w lutym wyrósł na 5 cm... Jenym słowem powiem tak.... Test rano sikany rób koniec i kropka!!! :):):):)

pajka ciesze sie ze u ciebie wszystko ok..ze dzidzia zdrowa..:tak:

SYLWIU GRATULUJE I ZYCZE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH DNI DO ROZWIAZANIA::OJ ZE NIE POCHWALILAS NAM TU SIE::NIE ZAGLADALAS DLUGO A TU PROSZE POKAZALAS SIE I ZARAZ TAKA NIESPODZIANKA::;-):tak::-D:-D:-)ALE SIE CIESZE I JESZCZE RAZ GRATULUJE

CZARODZIEJKO JAK DZIECIACZKI?

ROYANNO A TWOJE DZIECIACZKI JAK JUZ ZDROWE?;-)

paula gratuluję piękngo sisiorka!!!!
kindzia ja też obstawiałam babeczkę.... Zawidła mnie intuicja.... A zauważyłyście że ostatnio same chłopoki się rodzą???
kinga ty zmiłuj kobieto i rób test!!! Na bank będzie wiarygodny wynik... A jeśli się okaże że 2 krechy to goń do gina po luteinę albo duphaston zapobiegawczo!!! Wiesz że na zimne lepiej dmuchać. Zresztą wiesz jak to jest przechodziłaś już przez to... Rób test i nie czekaj bo nie ma na co... Fasolka jest jak w morde szczelił!!! 5 dni opóźnienia to bardzo dużo!! A jeśli nie ma to musisz isć do gina... U ginka kiedy ostatnio byłaś? Wiesz że torbiel robi się w miesiąć? Dosłownie, jak pęcherzyk nie pęknie to rośnie i rośnie.... I boli brzuch...aż do kręgosłupa, są mdłości, częste siusianie itd... Ja przez to nie dawno przechodziłam, w grudniu byłam na usg i torbiela nie było a w lutym wyrósł na 5 cm... Jenym słowem powiem tak.... Test rano sikany rób koniec i kropka!!! :):):):)

popieram!!!!!!!!!!zrob test kinga czekamy 5 dni to sporo ma dzastina racje::lepiej dmuchac na zimne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paula gratuluje zdrowego synusia a ja myslalam ze dziewczynka zle przeczulam..ale u mnie tez czulam ze chlopczyk a tu dziewczynka..paula chlopcy sa super mam 3 naprawse sa wspaniali jeszcze raz gratuluje i jak widac fiuteczka na zdjeciu,,tulam cie mocno..
Kiki dziękuje:happy2: ja też źle przeczułam ale najważniejsze że synuś zdrowy :tak::-)

Dzastina dobrze radzi, tyle co ona po tych lekarzach sie nabiega, no i dlatego zna sie na rzeczy........
Anuffi i Dzastina to chyba maja najwieksza widze madyczna, takie mam odczucia

Ale Kinga to mału uparciuch:):):):):)
I nie chodzi o nakrecanie.............

Ostatnia edycja:
nie możliwe że mam torbiela bo mnie nic nie boli! i nie mam mdłości ani nic z tych rzeczy nawet sikam normalnie...

dajcie mi proszę spokój z tym wszystkim bo ja naprawdę nie jestem w ciąży i się nie staram
i nei chce robić testu.
sorki ale juz nie raz to przechodziłam i nie raz mnie namawiałyście...

nie tym razem
nie.... :no:

reklama
Kinga kochanie to nie chodzi o to że my chcemy i cię naciskamy po to by zadowolić swoją ciekawość...
Jeśli ty sama mówisz że nie to ok. W sumie ty wiesz najlepiej... Na pewno waro się przebadać, dla swojego spokoju. Jest wiele czynników które wpływają na opóźnienie @.
I nie wmawiam ci torbiela absolutnie.... bo być może go nie ma. Są różne torbiele, takie które rosną kilka lat i takie które po jednym cyklu się pojawiają. Gdy torbiel rośnie do 5 cm wtedy dokucza... boli brzuch itd... a jeśli ma 1.5-2 cm nie daje żadnych znaków prócz tego że wydłuża się cykl... Kochana ja to jeszcze wczoraj przerabiałam z ginkiem. Wiem ile kosztuję cię nerwów zrobienie testu bo ja też przez to przechodzę co miesiąc i nie życzę tego uczucia najgorszemu wrogowi... Ale pamiętaj że wczesne wykrycie ciąży ma bardzo duży wpływ na rozwijający się płód... zresztą co ja ci będę o tym pisać przecież o tym wiesz bardzo dobrze. Nie bój się... jak to mój mąż mówi "musisz to wziąść na klatę" - to taki żart.. Wiesz że życzę ci wszystkiego najlepszego i życzę z całego serca tych upragnionych 2 kresek... wiem że pod twardą pokrywą " Nie" kryję się nadzieja... ja też ją mam w każdym cyklu... mimo iż twarą chcę być to wymiękam za każdym razem. Kochana tzymaj się ciepło... Mam nadzieję że wszystko się ułoży dobrze i zaowocuje 2 kerseczkami:):):):)

Do góry