R
rouż
Gość
Ja tez sie malutka urodzilam i maz tez, a obecnie mam 166cm, a moj maz 191cmno ja mam nadzieje, ze nasze dziecko bedzie po rodzicach ja urodziłam sie 50 cm a mąż 53 cm a teraz mam 170 a mąż 180 wiec mam nadzieje, ze sie zmieści,
dzieki![]()

A synkowie jeden mial 52 a drugi 56cm przy narodzinach, czyli jak mowie-w normie:-)
Ach czarodziejko, bardzo bym chciala trzecie dziecko, ale jak ne bedzie wpadki to specjalnych staran na pewno. Moj maz przeciwnik. A rzeczy szkoda aby lezaly, bo niektore po Maciusiu jak lezaly to dostaly jakis przebarwien. Wole aby cieszly oko na innch dzieciaczkachRoyanna- widzę ze wyzbywasz sie ciuszków po Alanku....nie zostawiasz sobie na trzecie)))))
![]()

Nie ma sprawyWitam....u nas piekna pogoda....rano troszke sie popsula ale teraz pelne slonce...
Royanna ....ja poczekam jak dowiem sie jaka plec...jak bedzie chlopok to sie głosze
Ja po malym sprzataniu.....slonce wyszlo i mi sie odechciało....czas na spacer.....pozdrawiam wszystkie![]()

Alanek ucina sobie wlasnie druga drzemke-wczesniej do poludnia spal 2 godzinki, a ja zamias sie pakowac to siedze przy kompie