reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

JA TAKŻE ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA!!!

kaczuszki005.jpg

Zdrowych,radosnych Świąt Wielkiej Nocy,
suto zastawionych stołów,
dużo wody w poniedziałek,
bogatego zająca i jak najmilszych spotkań
w gronie przyjaciół i rodziny życzy Patrycja z dzieciaczkami!

reklama
dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki:)
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak

hej dziewczynki:-)

My dzis juz "zjechalismy"hehe do rodzicow moich na swieta bo bez sensu robic podwojne swieta jak i tak w niedziele tu sniadanie obiad u rodziny m... poza tym u moich rodzicow chodzimy jaja swiecic i z rana Maja bierze sie za barwienie jajek:-)

Kiki dzieciaczki ok..wczoraj nie moglam zaciagnac po 3godz spaceru Majki do domu z placu zabaw hehe bo dzieci byly i ona chciala zostac..ogolnie juz sie odwoilismy ze zmiana otoczenia...tylko dobija mnie moj wozek strasznie ciezko sie sklada jest poza tym ciezki i musze go trzymac w aucie...wczoraj nie moglam go zlozyc wrrr...no i patrze sobie za jakims innym podoba mi sie ten co Jola ma ten peg perego p3...tylko bardzo duzo osob ma go na tym naszym osiedlu a ja nie lubie miec takich samych rzeczy jak inny:Z-(albo jane slalom pro...a tego chyba sprzedam...

Kinga26a my z domku do bloku niestety sie wyprowadzilismy...

Pejka slicznie w ciazy wygladasz..ciuszki sliczniutkie kupilas..a jaki wozek chcesz??

Paula rowniez sliczne ciuszki...i juz wiesz jaki wozek chcesz??

Ostatnia edycja:
dziewczynki czy moge sie załamac??
byla moja tesciowa i oczywiscie przyniosła ciuszki:)
wszystko fajnie i pięknie tylko kolor różowy. Czy mam rozumieć brak akceptacji z jej strony wnuka?? Tyle razy jej mowilam, ze to bedzie chłopak
nie ładnie się zachowała...olej to nie będziesz ich ubierac i tyle ważne ze wy się cieszycie z syneczka swojego:))))

nie ładnie się zachowała...olej to nie będziesz ich ubierac i tyle ważne ze wy się cieszycie z syneczka swojego:))))

juz rozmawiałam z meze ma to załatwic bo ja sie boje tego, ze jak wybuchnę to moze byc niepszyjemnie a nie chce zeby tak było.Moze jestem głupia, ze chce miec dobry kontakt z tesciami, ale bardzo lubie i szanuje tescia i zawsze mnie dziwiło jak mógł sobie taką głupią żone wybrac

Hej dziewczynki :happy2:
Jak tam święta już u Was?
My z Kacperkiem dzisiaj jajka malowaliśmy, potem trochę na dworku byliśmy bo ładnie ciepło:tak: a ponoć na święta ma się popsuć pogoda :baffled:

Pajkaa a może Twoja teściowa chciała dobrze bo wiesz nie wiem jak u Was ale u nas KIEDYŚ to dla dziewczynki kupowało się niebieskie a dla chłopca różowe :tak: dziwne to ale tak było! może teściowa nie wiedziała że dla chłopca teraz się kupuje niebieskie :cool2::-D

Dzastina
jeśli nie daje Ci to spokoju to masz racje idź i sprawdź u specjalisty przynajmniej będziesz spokojniejsza :tak: ale moim zdaniem Czarek jest zdrowy :tak:

Kinga jak po wczorajszej imprezie? dzisiaj druga....miłej zabawy życzę :tak:

Royanna odpoczywajcie odpoczywajcie :tak: my też o Was myślimy :tak:

Gosia fajnie że coraz lepiej czujecie się w nowym otoczeniu a najważniejsze że dzieci się zaklimatyzowały :tak: ja jeszcze nie myślałam nad wózkiem ale też mi się podoba Tako :tak:

Idę jeszcze trochę poprasować a potem lecę do kościółka :tak:
Paa....

Dziewczynki , jestem w domu , boli ale da sie wytrzymać ,szczegóły wam napisze jak dzieci odlepią mi sie z nóg :):)
Aniu witaj w domu! :-) pewnie trochę czasu musi minąć żeby tam wszystko się pogoiło to tak jak po cesarce....ale najważniejsze że już po i teraz będzie już tylko lepiej!:tak: Zdrówka życzę, odpoczywaj dużo. Buzia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Heyka

Od wczoraj mam motorek w tyłeczku:) Ale mam juz luzik:) Wczoraj wysprzatałam na picus glancus,
prysznic, wanna, zlew, wc, i kafelki, wyprałam dywaniki- łazienka zaliczona,
kuchenka, blaty, szafki, lodowka -kuchania zaliczona
okana pomyte, meble przetarte, młodego zabawki umyte- pokoje zaliczone
odkurzyłam i umyłam podłogi, zrobiłam sałatki, kupiłam placki takze luzik
a Remik z tatkiem grabił liscie przed domkiem:)
Dzisiaj bylismy na placu zabaw ze 3 h było cudownie, młody smigał w bawełnianej bluzie a ja w krotkim, ale sie wyszalam, no i uczymy sie "dzielic", bo przez ta zime troche zrobił sie snob, tzn nie ma w domu rodzenstwa i z nikim sie nie musi dzielic, takze dla mnie bardzo wazny jest jego kontakt z rowiesnikami, zeby mniał go jak najwiecej, mamy tez piaskownice w ogrodku ale najczesciej wybieramy place zabaw bo tam sa rowiesnicy.....
a swieconka juz czeka .. Remik jutro pomaszeruje do kościołka

Anufii bol niedługo minie:) trzymaj sie ciepło
Paula ojej jakie tycie te pajacyki, jakie malutkie nozki łow, juz zapomniałam, a bluzeczki dla Ciebie ładnie podkreślają brzuszek. A na kiedy masz termin?
Pajkaa bodziak z lwem wymiata, swietny:)
Royanna miłego pobytu
Giegoska najwazniejsze ze na swoim i zeby maluchy sie zaklimatyzowały

Miłego....................

Do góry