reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oto pokoik jeszcze nie ma firanki, ale dzisiaj już bedzie :)
x42cgo.jpg

29429og.jpg

2s6a36e.jpg

214cjeg.jpg

reklama
Witam miło mi,że o mnie pamietacie :-)

Pajeczko super bardzo mi sie podoba.a jak to sie nazywa jakiś tynk?

u mnie dwa ostatnie dni ciut lżejsze mam ogromną nadzieję,że mdłości nareszcie odpuszczą.:-pa Paulko kochana wyniki odbiorę w środę przed wizytą u ginki bo
tak to bym musiała specjalnie po nie pojechać.oczywiście coraz bliżej wizyty i coraz
więcej strachu uchhhhhhhhh:sorry2:

Witam miło mi,że o mnie pamietacie :-)

Pajeczko super bardzo mi sie podoba.a jak to sie nazywa jakiś tynk?

u mnie dwa ostatnie dni ciut lżejsze mam ogromną nadzieję,że mdłości nareszcie odpuszczą.:-pa Paulko kochana wyniki odbiorę w środę przed wizytą u ginki bo
tak to bym musiała specjalnie po nie pojechać.oczywiście coraz bliżej wizyty i coraz
więcej strachu uchhhhhhhhh:sorry2:

Tusiu to jest tapeta :)

Dzien doberek cioteczki!
ja tylko na chwile bo za moment bedziemy serwowac Alakowi pierwszey deserek-slodkie jabuszka :)
Dobrego dnia zycze Wam!

Acha, Gosiu, moj Alanek dotychczas zasypial tylko przy cycu i na rekach, obecnie w lezaczku-bujaczku, a nigdy w lozeczku :(
Acha, jak karmie w nocy i sie maly nie rozbudzi, to nie odbijamy! Nie ulewa wiec ok. W dzien prawie zawsze.

hej

A ja musze się pochwalić, ze mamy OSPE !!! Oli przywlókł z przedszkola i chodzi po domu teraz biedronka. Ciekawe czy Kubus złapie :dry: Ponoc małe dzieci nie łapią ale czy to prawda?

Paajka ładna tapetka, czekam na efekt końcowy pokoiku :tak:

Pyszczku ja używam niekapka z Lovi z Canpola. To teraz hit, lepszy od aventu. Nam sie sprawdza

Kiki i jak zakupki ?

z M byłam dzisiaj na zakupach ciuchowych i kupiłam sobie superowe rzeczy z H&M i nie tylko ale musze napisać Wam wpadkę !!! Przymierzam w TATUM tunike w stylu etnicznym, widziałam cenę 79,90 wiec mówie M, ze ja chcę :-D kupiłam tez tam spodnie i pare pierdólek i daje ciuchy D. do zapłacenia a On po wyjsciu mówi za co te 500zł ??? :szok: a ja mówie jakie 500zł patrze a ta tunika kosztowała 249 zł !! z jedwabiu !! chciałam oddać ale M mówi, ze nie trzeba :-) gdybym widziała cene na bank bym nie kupiła albo gdybym jej nie pomyliła :rofl2: przeczytałam, ze mozna ją prac tylko chemicznie w delikatnym trybie. No to mam ciuszek LUX w domku :-D tym sposobem

poza tym Olisiek zarobił rolki i juz trenuje w domu wokół stołu :-D

milego wieczorku

Witam wieczorkiem :happy:
My dzisiaj dużo na dworku byliśmy a poza tym sprzątanie, pranie itp. a wieczorkiem na kolacje kiełbaski z ogniska :-) także niedawno się wykąpałam i teraz mogę chwilkę posiedzieć :tak:
a jutro zaplanowaliśmy wycieczkę także też mnie cały dzień nie będzie...jedziemy do Bałtowa do Parku Jurajskiego :-)

reklama
Witam wieczorkiem :happy:
My dzisiaj dużo na dworku byliśmy a poza tym sprzątanie, pranie itp. a wieczorkiem na kolacje kiełbaski z ogniska :-) także niedawno się wykąpałam i teraz mogę chwilkę posiedzieć :tak:
a jutro zaplanowaliśmy wycieczkę także też mnie cały dzień nie będzie...jedziemy do Bałtowa do Parku Jurajskiego :-)
Paula fajna wycieczka wam sie szykuje!
my też jedziemy z mezem i synem na wycieczkę podobną ale do Solca :) za tydzień Park Dinozaurów - JuraPark Solec :: Dinozaury :: Dino Park

Do góry