reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no to wklejam swój brzuszek kłamczuszek :p
35l4w1h.jpg

reklama
Witajcie

Na wstępie Dziękuję wszystkim za miłe słowa o naszym Sebuszku :-):-):-)

Royannko Alanek po prostu kocha cycusie mamy i nic poza tym :-D my kupilismy niekapek Tommee Tippee Explora, ale nie podszedł mi, bo mimo że na opakowaniu jest napisane miękki ustnik, to wcale nie taki on miękki :dry: oraz drugą butelkę treningową NUK, z miękkim ustnikiem, tylko to jest kapek, a nie niekapek :-D jeszcze ten LOVI 360 niekapek mi się podoba, więc będzie trzeci do kolekcji :-D

Paula nawet nie wspominaj o glukozie, bleeee...:baffled::-D ja robiłam dwa podejścia, bo jedną glukozę oddałam na parkingu pod kliniką minute po wypiciu :-D
fotelik rzeczywiście nie jest tani, ale jak to mój M mówi, czasami wydaje się na głupoty pieniądze, więc nie szkoda mu więcej wydać na bezpieczeństwo dziecka.

Gosiu czytałam dużo opinii o tym foteliku na forach niemieckich :tak: u nas jeszcze mało znany jest rear-facing.

Bershka ooo ten kubeczek też fajny :) na pewno spróbuję Sebka przekonać do niekapka :tak:
Super że Kubusiowi zarosła przetoka! :-)

Pajkaa fajny brzucholek :tak: Sebusiowy domek :-D

Miłego wieczoru!

Paula fajne zdjecia :) widać że dobrze sie bawiliscie!

tu ja z moim skarbem

super foteczki dzieczynki :))

witam sie dzisiaj
wczoraj tak sobie posiedziałam za długo na kompie, ze sie potem zle czułam i powioedziałam DOSC! bede wiecej lezała albo spacerowała :) życzę miłego dnia

dziewczynki a jak wam sie podoba ta sukienka mysle o weselu na które mamy iść 2 października
Maritt 2010______ I D A L I A _____ 38_____ jagoda (1008284042) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc cioteczki!
U nas za oknem od rana pochmurnie, a caly wieczor i noc lalo jak z cebra :(

Paula, fajne foteczki. Widac ze super zabawa byla :)
Kinga-Ty z Filipkiem jak zwykle uroczo wygladacie :) Milo na was popatrzec :)
Paajka, Ty na siebie uwazaj. Faktycznie siedzenie przy kompie(czy gdzie indziej) ze wplaywa. lepeij polezec lub pochodzic.
Kiki-ciesze sie, ze jestes juz z nami :)
Pyszczu-ten fotelik fajny. Ale np moj Macio niedalby siebie wozic tylem do jazdy do 2.5lat, tak jak tam sugeruja. I ciekawe jakie ma pasy, bo wiem, ze niekiedy ciezko wpiac niektore foteliki, a ten wyglada na duuuuzy. A co do kubeczkow-Sebcio cos dla siebie na pewno wybierze :)

A moj Skarbus Alanus chory :( Nie wiem co mu jest. W nocy zaczal goraczkowac, temp w granicach 38-38.3stC. I nic wlasciwie nie widze innego...Albo podlapal przeziebienie od Maciejka, albo "zalapal" swoje, albo juz sama nie wiem co...W nocy dostal czopek, teraz syropek(polowe chyba wyplul). Do lekarza na razie go nie rejestruje, bo chyba nie mam z czym...Ide do niego bo cos strasznie mi opowiada-pewnie jak to mu zle. Jak zasnie to zajrze do Was jeszcze...

Dobrego dnia kochane! Wszystkie!

WITAM:-)
Pogoda do dooopy a tak chciałam iść na spacerek:dry:

BOOOMB zdjęcia niezła pamiątka a zarazem zabawa:-)PAULA a jak ty fajniutko z brzusiem wyglądasz:-)
Paula fajne zdjecia :) widać że dobrze sie bawiliscie!

tu ja z moim skarbem
słodziutkie:-)
super foteczki dzieczynki :))

witam sie dzisiaj
wczoraj tak sobie posiedziałam za długo na kompie, ze sie potem zle czułam i powioedziałam DOSC! bede wiecej lezała albo spacerowała :) życzę miłego dnia

dziewczynki a jak wam sie podoba ta sukienka mysle o weselu na które mamy iść 2 października
Maritt 2010______ I D A L I A _____ 38_____ jagoda (1008284042) - Aukcje internetowe Allegro
super akurat taka fajna na brzuszek lekka pewnie wygodna:-)ale dekolcik to też niezły ma:-Djakby co to pilnuj aby cycusie nie wypłyneły:rofl2:
A moj Skarbus Alanus chory :( Nie wiem co mu jest. W nocy zaczal goraczkowac, temp w granicach 38-38.3stC. I nic wlasciwie nie widze innego...Albo podlapal przeziebienie od Maciejka, albo "zalapal" swoje, albo juz sama nie wiem co...W nocy dostal czopek, teraz syropek(polowe chyba wyplul). Do lekarza na razie go nie rejestruje, bo chyba nie mam z czym...Ide do niego bo cos strasznie mi opowiada-pewnie jak to mu zle. Jak zasnie to zajrze do Was jeszcze...

Dobrego dnia kochane! Wszystkie!
ojejku biedaczek z Alanka:-(buziaczki od e-cioci na wzmocnienie:happy:zdrówka dużo!
no to wklejam swój brzuszek kłamczuszek :p
słodki brzusio:-)

reklama
No i zasnelo moje Serduszko. Biedulek. Wprawdzie chorowal mi juz 2x tak mocno, ale pierwszy raz ma goraczke. I o dziwo wcale nie jest bardziej placzliwy czy marudny...dalej pogodny :) Chyba ma to po bracie :)

Dzieki Patrysiu :) na pewno go wzmocnia Twoje buziaki :)
Paajka, zapomnialam napisac, ze Twoj brzusio jest juz taki fajniutki...ehhh, az mi szkoda ze takiego nie mam ;) Wlasciwie mam, ale pusciutki i nie taki jedrny ;) i mojego z przyjemnoscia bym sie pozbyla, hahaha. A sukienka sliczna :) cikawe do jakiej ceny aukcja dojdzie...A dekold faktycznie duzy.
Paula, a Tobie ciaza sluzy :) ladnie wygladasz :)
Pyszczku, Gosiu, co z Wami?

Do góry