R
RiSiA
Gość
no to wklejam swój brzuszek kłamczuszek 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam późnym wieczorkiem
Ja dopiero teraz bo byliśmy na imieninach u mojej cioci
wklejam Wam kilka zdjęć...ale trudno było wybrać kilka z 300
Zobacz załącznik 239704 Zobacz załącznik 239712 Zobacz załącznik 239710
Zobacz załącznik 239707Zobacz załącznik 239711 Zobacz załącznik 239708
Zobacz załącznik 239703 Zobacz załącznik 239709 Zobacz załącznik 239705
BOOOMB zdjęcia niezła pamiątka a zarazem zabawa:-)PAULA a jak ty fajniutko z brzusiem wyglądasz:-)Witam późnym wieczorkiem
Ja dopiero teraz bo byliśmy na imieninach u mojej cioci
wklejam Wam kilka zdjęć...ale trudno było wybrać kilka z 300
Zobacz załącznik 239704 Zobacz załącznik 239712 Zobacz załącznik 239710
Zobacz załącznik 239707Zobacz załącznik 239711 Zobacz załącznik 239708
Zobacz załącznik 239703 Zobacz załącznik 239709 Zobacz załącznik 239705
słodziutkie:-)Paula fajne zdjeciawidać że dobrze sie bawiliscie!
tu ja z moim skarbem
super akurat taka fajna na brzuszek lekka pewnie wygodna:-)ale dekolcik to też niezły masuper foteczki dzieczynki)
witam sie dzisiaj
wczoraj tak sobie posiedziałam za długo na kompie, ze sie potem zle czułam i powioedziałam DOSC! bede wiecej lezała albo spacerowałażyczę miłego dnia
dziewczynki a jak wam sie podoba ta sukienka mysle o weselu na które mamy iść 2 października
Maritt 2010______ I D A L I A _____ 38_____ jagoda (1008284042) - Aukcje internetowe Allegro
ojejku biedaczek z Alanka:-(buziaczki od e-cioci na wzmocnienieA moj Skarbus Alanus choryNie wiem co mu jest. W nocy zaczal goraczkowac, temp w granicach 38-38.3stC. I nic wlasciwie nie widze innego...Albo podlapal przeziebienie od Maciejka, albo "zalapal" swoje, albo juz sama nie wiem co...W nocy dostal czopek, teraz syropek(polowe chyba wyplul). Do lekarza na razie go nie rejestruje, bo chyba nie mam z czym...Ide do niego bo cos strasznie mi opowiada-pewnie jak to mu zle. Jak zasnie to zajrze do Was jeszcze...
Dobrego dnia kochane! Wszystkie!
słodki brzusio:-)no to wklejam swój brzuszek kłamczuszek![]()