reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nosz sie wkurzyłam sama na siebie zrobiłam gołąbki
nie dość że sie napracowałam to i miałam ochote na nie i
jak wziełam do ust o rany :baffled: mam juz dośc,sama nie wiem co mam jeść.
i teraz co mały nie bardzo lubi zjadł z ledwościa jednego,ja nie mogę a
M nie ma.aj.........
Paulka z chęcią bym pokazała brzuszek i zawartośc ale nie mogę zgrać zdjęć z aparatu na kompa,bo ciągle mi wyskakuje ze mało miejsca na dysku C a ja nie wiem co mogę tam
usunąć bo kompletnie sie nie znam /ciemnota do takich rzeczy.

reklama
Dzień Dobry...

U nas także pada.zreszta dziś to w calej PL
pogoda burawa to i samopoczucie średnie..ileż mozna kaw wypić zeby nie zdechąć w taki dzien?:baffled:
nie ma mnie ostatnio bo wykańczamy dom...chcielibysmy juz się przeprowadzić wiec latamy jak te koty z pecherzami...ja jesli siedze na necie to ogladam kafelki, dywany, krany szafki...a potem sni mi sie wszystko po nocach i juz calkiem nie wiem co bym chciala:-D:-D:-D
Chłopcy zdrowi...choć Maciej ma jakis dziwny alergiczny kaszel....o dziwo kaszle tylko rano!!!!!

Maksio juz taki słodziak...macha nózkami, wierci sie i szaleje na macie...jest mega pogodnym dzieckiem..placze tylko jak chce jesc a poza tym to banan na buzi przez caly dzien....gdybym go nie miala nie uwierzylabym ze są takie dzieci!!!!!!!!!!!
Więc Pan Bóg dał nam cudowne dziecko:)))))

Przy okazji: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAŁYCH ZĘBACZY.....:)
dobrze pamietam ..Sebus ma i Kubus...:)
Fajnie...ciekawe kiedy Maksik bedzie mial:)

Poza tym to dni lecą jak oszalałe....

dziewczyny buziaki dla kazdej z Was

Paula chciałabym jeszcze trochę piersią pokarmić mam nadzieję,że pokarm nie zaniknie,na razie będę mu dawać flachę na noc awaryjnie jedną w dzień jeśli będzie pilne.Rehabilitujemy się już od 3 miesiąca,efekty są i to najbardziej cieszy.
ALANEK,KUBUŚ STO LAT,STO LAT!!!!!!!

okruszynka przy ospie wysypka jest czerwona,drobnoplamistogrudkowa,szybko przekształca się w pęcherzyki wypełnione treścią surowiczą,po 2,3 dniach przysychają,robią się strupki,po kolejnych dobach odpadają.Wysypka jest bardzo swędząca

Witam wieczornie......
Paula....mi po porodzie wykryli niedoczynnosc ( HAshimoto czy jakos tak ) musz brac leki caly czas:/

Juz prawie weekend.....w poniedzialek ide do gina moze tym razem dzidzia sie odwroci i pokarze co ma miedzy nozkami......Powiem wam ze mam strasznego stresa z tym zwiazanego...wiem ze to glupie i niedojzale....szczegolnie ze nie zalezy mi jakos specjalnie ale mam jakis taki scisk w zaoladku hmmmmm....to chyba chormony:p

Witam wieczorkiem :happy2:
mnie jak co wieczór plecy bolą że ledwo co siedzę :baffled: no ale takie uroki ciąży :tak:

Royanna pamiętam dzień Twojego porodu :-D jak rosół gotowałaś :-D pamiętam że Kinga napisała mi smsa że urodziłaś a ja się zdziwiłam że JUŻ! :tak::-D

Tusia a nie masz może dysku D? ja zgrywam zdjęcia na ten dysk żeby właśnie kompa nie zawalać :tak: no to obiadek masz na 2 dni z głowy ;-)

Czarodziejko
to życzę szybkiej przeprowadzki :tak: a na kiedy planujecie? super że Maksio taki grzeczny :tak::-) a Maciuś też taki był czy odwrotnie?

Agniechak masz racje karm piersią ile dasz radę :tak: i super że efekty po ćwiczeniach już są :tak: to najważniejsze!

Joanna najważniejsze że jesteś cały czas pod opieką endokrynologa :tak: no i trzymam kciuki za poniedziałek aby dzidzia się ujawniła :-) a Ty masz starszego synka dobrze pamiętam?

Kinga doczytałam że wyjeżdżacie...zatem udanego urlopu życzę no i pogody! :tak:

Miłego wieczorku dziewczynki :happy2:

zdjecia 001.jpgzdjecia 002.jpgzdjecia 004.jpgzdjecia 003.jpgmój słodziaczek :-)
moj synio powiedział :ale dziwna ta dzidzia :sorry2:
ale mnie ciekawi jak zareaguje ,osiem lat był jedynakiem.:-D

reklama
Dzieki w imieniu Alanka :)

U nas dzisiaj pochmurnie, ale chyba nareszcie przestalo padac, wiec moze wybierzemy sie z malutkim na jakis spacerek.

Dobrago dnia wszystkim zycze :)

Do góry