reklama
czesc laseczki
cos tu dzisiaj pusto
Medio zycze zdrowka dla synka
moze zalozysz sobie suwaczek? bedziemy wszystkie wiedzialy co u ciebie
a co do planowania to nikt nie powiedzial ze bedzie latwo ja juz sie nauczylam pokory
Glowa do gory cierpliwosci i dzialaj dzialaj !!!
cos tu dzisiaj pusto
Medio zycze zdrowka dla synka
moze zalozysz sobie suwaczek? bedziemy wszystkie wiedzialy co u ciebie
a co do planowania to nikt nie powiedzial ze bedzie latwo ja juz sie nauczylam pokory

Glowa do gory cierpliwosci i dzialaj dzialaj !!!
Dorotka nie jutro - dzis testowalam i kicha I kreska ( budzilam siew nocy co chwila i stwierdzilam ze znow sie nakrecam to zrobie ten test i bedzie z glowy)
ostatnio @ dostalam po 22 dniach wiec czekam teraz do srody czwartku tak zeby bylo blizej 28 dni ( no chyba ze dostane)
ostatnio @ dostalam po 22 dniach wiec czekam teraz do srody czwartku tak zeby bylo blizej 28 dni ( no chyba ze dostane)
Medio
Fanka BB :)
K_asia trzymaj sie- nigdy nic nie wiadomo!
Dorota27 Dzieki za zyczenia dla synka.
Zrobilam dzis test owulacyjny pozytywny.Wczoraj bylo przytulanko, ale zaraz po wstalm z lozka no i wiadomo.Nie wiem juz sama czy dzis probowac jeszcze raz przytulanka-oby nie wcelowac chlopaka? Dzis mam 14 dc.temp. 36,4.Suwaczka nie moge zapisac na stronie, bo pojawia mi sie informacja,ze nie mozna wyswietlic strony podobnie ze zdjeciami. Jeszce kiedys poprobuje.Zaraz ide do fryzjera.Pozdrawiam.
Dorota27 Dzieki za zyczenia dla synka.
Zrobilam dzis test owulacyjny pozytywny.Wczoraj bylo przytulanko, ale zaraz po wstalm z lozka no i wiadomo.Nie wiem juz sama czy dzis probowac jeszcze raz przytulanka-oby nie wcelowac chlopaka? Dzis mam 14 dc.temp. 36,4.Suwaczka nie moge zapisac na stronie, bo pojawia mi sie informacja,ze nie mozna wyswietlic strony podobnie ze zdjeciami. Jeszce kiedys poprobuje.Zaraz ide do fryzjera.Pozdrawiam.
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotka, kurde nie chce sie nakrecac ale moj biust jest taki dziwny
innych oznak @ czy ciazy brak czekam dalej
A my K_asiu czekamy razem z tobą. Nie napalaj się (hihi łatwo powiedzieć). Lepiej żeby cię zaskoczyło pozytywnie niż żeby dopadła cię znowu chandra.
Podziel się: