reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc laseczki
My dzis bylismy na zabawie, u mojej mamy w pracy. Oskar sie swietnie bawil , przed 20 padl ze zmeczenia.

Wszystkim zycze milego wieczorku

Czesc! Moj synek jest troszke podziebiony i kaszle:-(.Ja mam dzis 13 dc.test owulac. negatywny- nie czuje, by byly to dni podne - sluz ???.Temp. 36,4.I jak cos tu dokladnie zaplanowac?:confused: Pozdrawiam.:happy2:

czesc laseczki
cos tu dzisiaj pusto
Medio zycze zdrowka dla synka
moze zalozysz sobie suwaczek? bedziemy wszystkie wiedzialy co u ciebie
a co do planowania to nikt nie powiedzial ze bedzie latwo ja juz sie nauczylam pokory :baffled:
Glowa do gory cierpliwosci i dzialaj dzialaj !!!

Medio skoro test negatywny i nie ma objawów płodności to pewnie owulacja się przesunęła. Życzę zdrówka synkowi
K_asiu a ty jutro testujesz? Jeśli tak to czekamy na wieści

Dorotka nie jutro - dzis testowalam i kicha I kreska ( budzilam siew nocy co chwila i stwierdzilam ze znow sie nakrecam to zrobie ten test i bedzie z glowy)
ostatnio @ dostalam po 22 dniach wiec czekam teraz do srody czwartku tak zeby bylo blizej 28 dni ( no chyba ze dostane)

K_asia trzymaj sie- nigdy nic nie wiadomo!
Dorota27 Dzieki za zyczenia dla synka.
Zrobilam dzis test owulacyjny pozytywny.Wczoraj bylo przytulanko, ale zaraz po wstalm z lozka no i wiadomo.Nie wiem juz sama czy dzis probowac jeszcze raz przytulanka-oby nie wcelowac chlopaka? Dzis mam 14 dc.temp. 36,4.Suwaczka nie moge zapisac na stronie, bo pojawia mi sie informacja,ze nie mozna wyswietlic strony podobnie ze zdjeciami. Jeszce kiedys poprobuje.Zaraz ide do fryzjera.Pozdrawiam.

K_asiu no to mówię twojej @ a kysz., żeby się nie odważyła przyleźć.
Medio skoro test już był pozytywny to kolejne przytulanko może być już na chłopca. Według zasady o córcię można do pozytywnego testu

reklama
Dorotka, kurde nie chce sie nakrecac ale moj biust jest taki dziwny
innych oznak @ czy ciazy brak czekam dalej

A my K_asiu czekamy razem z tobą. Nie napalaj się (hihi łatwo powiedzieć). Lepiej żeby cię zaskoczyło pozytywnie niż żeby dopadła cię znowu chandra.

Do góry