reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jagienka az mi glupio juz tyle razy czytalam ten twoj post ze strony 3025 :zawstydzona/y:
ze dopiero jak na niego wejde to wiem jak to u ciebie bylo
ta moja pamiec cos zawodzi
u ciebie to ewidentnie bylo na dziewczynke
a z kalendarzyka tez dziewczynka ci wychodzi?

dziewczyny jak sie takie dobre nowiny od was slyszy
to az sie nabiera wiekszej ochoty na probowanie
i planowanie plci

dawajcie no dobre fluidki ~o ~o ~o ~o

Widze,ze same dobre wiesci:-)
monica,gratulacje
Jagienka,super,a jednak marzenia sie spelniaja.Ale mimo wszystko &&&&&&&&&&&&&& kciuki do konca.:-)
Daggy75,ty masz fajnie,ty juz jedna coreczke masz.Mam nadzieje,ze tym razem tez ci sie uda i bedzie i druga;-)
Beatka,teraz nasza kolej:tak:Nam tez sie uda,zobaczysz, wspomnisz moje slowa:tak:

Beatka,u mnie się zgadzało z kalendarzem chińskim,lunarnym oraz ze strony Twoja płodność,chociaż jeśli chodzi o tę ostatnią to wypatrzyłam jak już byłam w ciąży że moje staranka pokryły się z dniami tam wskazanymi :-)
Nie wiem czy to przypadek czy nie ale z chłopcami też na tych wszytskich stronach pasuje ;-)
Ja też mam nadzieję że moja niunia nią pozostanie,mam małe wątpliwości ale biorąc pod uwagę doświadczenie lekarza,sprzęt na którym pracuje i pewność z jaką powiedział "dziewczynka" raczej powinnam być spokojna :sorry:
Na razie postanowiłam nie szaleć z dziewczynkowymi zakupami,poczekam na potwierdzenie w kwietniu,wybieram się ponownie z chłopcami i mężem przed świętami,lekarka mówiła że po 22tc będzie ładnie widać w 4D buźkę małej :-)

Jagienka u ans było widać najpierw w 19 tyg. a na 100 % w 21 tyg. ciąży na USG połówkowym 4D....wówczas lekarz powiedział, że nie ma wątpliwości - to dziewczynka - a ja na to - a skąd Pan to wie, że napewno dziewczynka?- lekarz- bo widzę wargi sromowe.....a ja na to - a nie znikną ( z obawą w głosie) -lekarz- no, nie mają potrzeby......::biggrin2:
Możecie sobie wyobrazić moje szczęscie!! Jakby mi ktoś włożył milion do kieszeni.......A moja mama i mój syn - który też chciał siostrę, w tym gabinecie zaczęli skakać, ze szcześcia . Szkoda, że nie nagrałam tego.....Ale ta cudna buźka którą widziałam wtedy to do dziś jest taka sama cudna..., :biggrin2:
Jagienka- jeszcze troszkę wytrzymasz....ale potem chowaj portfel!!!

Beatka, Dido- Wam też musi udać, w końcu musi być jakas sprawiedliwośc...
Aha, u mnie oboej dzieci pasują do chińskiego i my z bratem też, mojego brata parka , też...

Ostatnia edycja:
Maatko ale tu optymizmem powiało:tak::tak::tak:
Jagienka gratuluję!!!:-):-):-):-):-)
A ja mam 31 w lipcu i dwóch chłopaków jak w suwaczku.Teraz baaardzo chcę córci, ale zdaje sobie sprawe ,że co ma byc to będzie i synka tez będę kochać tak jak te moje dwa urwisy;-) Pomóc szczęściu będę jednak próbować:tak:

no to dido bierzemy sie do dzialania
moj M juz sie cieszy ze cos bedzie sie dzialo
ale u mnie dopiero 3 dc wiec jeszcze troche poczeka
ja tez w to wierze ze na sie uda &&&&&&&&&&&&

dziewczyny

tymi kalendarzami za bardzo bym sie nie sugerowala, moj Misiu mial byc wg nich dziewczynką. Na kafeteri dziewczyna bardzo chciala coreczkę, wszystkie kalendarze jej to przepowiadały, wróżka też , a wyszedł synek - to było dopiero zawiedzenie, jagienka wie o kim piszę

Najlepiej jednak oddalic sie te 2-3 dni od owu wtedy jest bezpiecznie

Co do snow mojej mamie jakies 2 miesiace temu snilo sie ze urodzilam coreczke i pomyslala, że co dom to dziecko. Mateusza poczelismy jak mieszkalismy u nich, Misia juz w swoim mieszkaniu, a teraz przeprowadzany sie do domku :D w sumie to nie poczęte tam, ale cos w tym jest

reklama
Do góry