reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wkoncu mam chwilke by zajrzec na bb
Mielismy gosci-znajomych,maja dwie dziewczynki i troche rozmawialismy na tematy plci dzieciaczkow´.
Byli zdziwieni jak im powiedzaialam,ze mozna troszke wplynac na planowanie.:szok::confused2:ale mimo to zainteresowali sie,choc wiecej dzieci nie planuja.
Dziewczyny naszlo mnie dzisiaj taki pytanko.....jak mialybyscie 2 corki staralybyscie sie o synka?????

U mnie jutro wielki dzien,choc zadnych przeczuc nie mam.
Choc moj M jest przekonany,ze jutro beda II.;-)Ja podchodze jakos na luzie,wkoncu to dopiero pierwszy cykl:tak:
Dobranoc

reklama
Zatestowalam dzis,i niestety jedna I:-(
Tak wiec monico, dolaczam do Ciebie na maj:-)
Teraz nie skonczymy staranek na 10,tylko na 11 dc.Powolutku,a do celu.
Moj M juz sie cieszy,ach ci faceci:-D
Zycze wam kochane milej niedzieli.

dido a ile dni masz do @?? mi dopiero pozytyw wyszedl jakies 2 dni po @

Beatko tak, na tych testach nie mozna się opierac w 100 % ja dawalabym 50 przy jednoczesnej obserwacji sluzu szyjki i innych. Robilam testy z apteki i allegro i tak samo, u mnie pokazują owulkę lub moment po niej, wiec dzialania na dziewczynkę do dnia pozytywu na 200|% u mnie zakonczylyby sie synkiem

beatko jak bylas na monitoringu to jak pecherzyk rosł dziennie tzn ile mm?? i kiedy pękał?? ostatnio pekł mi przy okolo 22 mm a teraz stawiam na 27 tylko ten cykl inny, ale 27 to za duzo zdecydowanie

hej cioteczki
ale naskrobalyscie...
ja na chwilke TYLKO SI PRZYWITAC
poczytam was poźniej:)))))
u nas pogoda do bani a wczoraj bylo tak cudnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
milej niedzieli kOchane...i nie poddawac sie w swym dążeniu do "celu"

a tak w ogole mi pierwszy test wyszedl negatywny a dwa dni poźniej druga blada kreseczka:-) wiec nie ma co przekreslac od razu cyklu....dopuki @ sie nie pojawi wsio mozliwe

czarodziejka jak najbardziej sie z toba zgadzam
bo mi dwie kreski dopiero wyszlu 5 dni po terminie spodziewanej @
wiec dido nadzieja jeszcze jest &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama u mnie pecherzyki rosna roznie
na poczatui tak 1mm na dobe pozniej jak blizej owulki to 2mm na dobe
a ostatnio w ciagu pieciu dniu urosl mi 12mm i pekl jak mial 22mm

u mnie tempka dzis 36.8
jajniki juz tak nie bola choc teraz wlasnie znow je czuje hmmmm
cycki bola tylko jak je scisne ;-)
jeszcze ponad tydzien czekania

dido ja jak bym miala 2 corki to napewno bym sie starala o synka
bo ja strasznie chcialam pierwszego synka
chlopcy sa super tacy mamusi
mi ten mlodszy strasznie zastepuje corke
wkleje wam zdjecia jak wygladaja
a wy sie pochwalcie swoimi
co wy na to?

Ostatnia edycja:
No niestety dziewczyny nadzieji juz nie ma,przyszla @:-(
Ale z jednej strony sie ciesze,ze nic mi sie nierozregulowalo i moge rozpoczac nastepne staranka:-)
Ja tez bym pewnie sie starala o synka:tak:,zawsze chcialam miec chlopczyka.Chlopaki sa fajne.:-)
Ja sie chetnie pochwale moimi skarbami,moze cos jutro wkleje:-)

czesc babki...
No jasne ze chlopaki sa super!!!! i jak w zyciu lekko mają,,a przynajmniej lżej ni kobiety!!!!ostatnio z męzem o tym rozprawialismy"..wlasnie ze chyba łatwiej jest miec synów...moj mąz zdecydowanie woli 2-ch synów niz jakby mial mic 2-ie córy....poza tym uwaza ze dziewczynki są piskliwe i rozdarte...mysle ze tu akurat nie chodzi o plec bo i chlopcy potrafią "dawac":-D:-D:-D:-D:-D

beatko- a gdzie wstawilas zdjęcia swoich pociech bo ja nie widze???

dido-bądz cierpliwa a twoj wysilek zostanie wynagrodony:)))))

czarodziejka jeszcze nie wstawilam :zawstydzona/y:
juz wstawiam

Moj mlodszy synek mamusi Marcel

Starszy synek Oscar

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry