Jagienka29
Fanka BB :)
Ollena,to zawsze jakaś nadzieja,jutro z rana zadzwonię do przychodni i podpytam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś pewna, że szłaś do laryngologa?Jagienka do laryngologa nie trzeba miec skierowania, ja szlam z kopyta zawsze do przychodni. Nigdy wczesniej u rodzinnego nie bylam, od razu do laryngologa.
AAA wchodzę w 9 tydzien hurra![]()
Jej...zazdroszczę...aachhTakie miejsca ogląda sie zwykle właśnie w folderach reklamowych,na pewno będzie cudownie!!!
My sobie odbijemy w przyszłe wakacje :-)
..
....niestety cos wiem na temat dramatyzowania dziecka....maciej mial czas ze spazmowal jak slyszal dentysta...teraz jesli leczenia ząbka to tylko poprzez gaz rozweselający...!!!!!a my wrocilismy ze szpitala ale zdjecia zeba nie zrobilismy
Oscar tak sie darl i panikowal ze niedalo sie zrobic
wogole nie chcial podejsc do maszyny
strasznie wyl
mialam ochote dac mu klapsa(a naprawde nie bije ich bo od dawana zauwazylam ze to nie pomaga)
ale teraz mialam ochote
bo zachowywal sie jak nie moj syn
i teraz nie wiem co bedzie
a bez zdjecia dentystka nic nie zrobi
Witajcie,
Czarodzejko, piekne miejsce...bajka...dla mnie nieosiagalne w najblizszych latach![]()
Jagienka ja ze starszym troszkę problemów laryngologicznych przeszłam i wiem, że podstawa to dobry lekarz. Teraz jak musiałam iść z młodszym znalazłam naprawdę fajną lekarkę (też z polecenia) dr Dorota Piórkowska przyjmuje prywatnie i na NFZ ale na tę wizytę czeka się ponad miesiąc.
Oj Jagienko przykro miU nas na 100% mozna bez skerowania i mama z nami chodzila tak a pozniej ja sama z kopyta. Rejestracja i praktycznie z dnia na dzien wizyta w przychodni. Moze od miasta zalezy, nie wiem..
MNie dziecko o 7.30 obudzilo i nie widze na oczy... Na basen mielismy isc ale jak narazie szaro buro na zewnatrz i nie wiem czy wypali![]()