reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dido no może tym razem się uda &&&&&& Cóż w końcu planowanie dziewczynki nie jest takie super proste więc czasem i cierpliwości potrzeba. U nas zaskoczyło od razu ale co z tego wyjdzie to się zobaczy ;)

reklama
Hm, co tu dzisiaj tak cicho. Wszystkie zajęte przed weekendem?
A mnie jakiś dół dziś dopadł, moje przecucia zmieniły się z pozytywnych na negatywne :-( wiara w dzidzie mnie opuściła....
Chciałabym żeby był już 26 sierpnia i żebym wiedziała co i jaki a potem kolejna @ i przytulanka:tak:
Idę sprzątać przynajmniej nie będe tyle myśleć.

JAGIENKA,u Ciebie juz na dniach.
Trzymam kciuki za szybki porod.
Wszystkim starajacym zycze owocnych staranek.

U mnie 19dc.
I czekam do 29 sierpnia na rezultat;-)

Będę trzymać kciuki :-):-):-):-) będziesz testować dzień przed moim terminem porodu :tak:

Ja rozpakowywuję się na dniach ale nie sądzę żeby przed terminem...byłam dzisiaj u gina,szyjka twarda,wysoko,rozwarcie takie samo jak od miesiąca-1,5cm,na ktg ani jednego,nawet małego skurczybyka :-p
Teraz mam przyjść 28 sierpnia,na ktg,badanie wód i rozwarcia.
Tymczasem wzięliśmy się z mężem za malowanie pokoju w którym będę z małą, kupiliśmy błękitną i łososiową farbę,teraz myślimy nad kombinacją...macie jakieś pomysły na niezwyczajne pomalowanie ścian pokoju dziecięcego?

KOCHANE WRÓCIŁAM.....Tesknilyscie??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BEATKO- brak mi słów z radosci!!!!!!!
wiedzialam, wiedzialam, wiedzialam...

GRATKI-dla zafasolkowanych mam:)))))
pozniej wiecej naskrobie

dziekuje wam za wiare
gdyby nie wy pewnie bym caly czas myslala ze to chlopczyk
a w szczegolnosci czarodziejce
ona dla nas wszystkich jest wielka podpora na tym watku
Beatko- nawet nie wiesz ile znacza dla mnie Twoje słowa....Dziekuje...
Ale ja naprawde od poczatku przeczucie mialam ze to Hanusia....wielu moim kolezankom tak juz przepowiedzialam plec...to jest jak impuls ..bach ciach i jest mysl....i wtedy mowie....
nie potrafie na zawolanie ale jak poczuje..
Ja jesze @ nie mam wiec kto wie czy i mi sie jakies male nie zasialo!!!!! tak czy tak bardzo sie ciesze Twoja wielka radoscia i szczesciem. Tesciom nic nie mow....poskreca ich jak sie dowiedza na finiszu!!!!!!! Nochale im utrzesz ze ho ho.i DOBRZE!!!!!!:))))))

reklama
dziewczyny czy nie uwazacie ze jak cos sie planuje przez dluzszy czas na scisle okreslony termin to zawsze cos stanie na przeszkodzie? :-(
ja od roku planowalam sierpien na podjecie staran o kolejne malenstwo (dokladnie corcie) bo chce urodzic wiosna (a sierpien to ostatni miesiac na poczecie). no i co? oczywiscie wielka klotnia z mezem :wściekła/y::crazy: nie do pokonania. akurat w te dni :crazy: ale co najgorsze. dzisiaj jest dopiero 10tc i pojawila sie juz druga blada kreseczka:/ zwykle owu mam ok 14dc, a na testach paskowych druga blada kreseczka pojawia sie tak na ok 2-3 dni przed owu (codziennie robi sie ciemniejsza). no i nie wiem czy jak sie wieczorem pogodzimy to probowac?:no: chyba troche pozno jak na dziewczynke,co?
wczesniej planowalam ze staranka skonczymy przed pojawieniem sie drugiej bladej kreseczki. no i lipa jednym slowem:(:(:( jestem smutna, zla, zawiedziona. tyle miesiecy oczekiwania i oczywiscie nic z tego nie wyszlo:(

Do góry