reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko no bo ty męża nie miałaś przy sobie. Ale teraz czas na ciebie. Dość się leniłaś. Marsz do pieluch
Ania_UK dziękuję
Kształt_zapachu Obie jesteśmy na początek października

Dorotko, no tak siedziałam pół roku, a teraz do roboty.....hihihi..... Mam nadzieje że karabin dobrze jest naładowany.....hihihi.....

Dorotko gratuluję, ale sie posypały fasolki....
Jeszcze dwa miesiące i Beatka też dołączy i tak czuję, że tu sama zostanę :(

Wszystkie ciężaróweczki proszę Was.... kichajcie i plujcie na mnie, bo też chcę się zarazić i mieć małego robaczka w brzuszku...

Dorotko gratuluję, ale sie posypały fasolki....
Jeszcze dwa miesiące i Beatka też dołączy i tak czuję, że tu sama zostanę :(

Wszystkie ciężaróweczki proszę Was.... kichajcie i plujcie na mnie, bo też chcę się zarazić i mieć małego robaczka w brzuszku...

Gusiu spokojnie, u mnie też nie będzie łatwo z tą fasolką. Więc spoko, sama nie zostaniesz:-D:-D:-D Zostaniemy wtedy razem i będziemy się pocieszać i wkońcu też zaciążymy.:-D:-D:-D

Beatko, a ten Twój mąż to na zawsze już wraca, czy znowu pobędzie i wypłynie... podziwiam Cię, ja bym nie wytrzymała, zapłakałabym się na śmierć...

Beatko no ja tam bym się na twoim miejscu nie martwiła o naładowanie karabinu. Ślepakami strzelać nie będzie ;-)
Gusiu dziękuję :-). Już za kilka dni jak sypnę moimi zarazkami to wam w pięty pójdzie, żadna z was się tu nie zostanie :tak::tak::tak:
Kasia ty mi nie świruj tylko do mnie na październikówki zaiwaniaj :-D

reklama
Dorotka, Eliczek, Kształt Zapachu , ogromne gratulacje i przyjemności z fasolinką pod serduszkiem

a pozostałym staraczkom sukcesu II kresek, bo wątek nam nam się rozbujał,że myślę,że każda te II kreseczki zobaczy wcześniej niż myśli i tego Wam życzę :happy2::tak::happy2::-D:tak::-)

a dziękuję za życzonka zdrówka, jest coraz lepiej, mały już wychodzi z zapalenia oskrzeli :tak: mąż pracuje ja też :-) jescze zotały mi tylko szczegółowe badania nerek i wątroby, ale jestem dobrej myśli, że wszystko będzie OK :tak:

jedynie tylko pogoda dołuje, bo jest okropnie, dzisiaj mrzy i jest strasznie wilgotno, ciemno i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :no: mało przyjemnie

trzymajcie się ciepło :ninja2:
miłego dnia:cool2:
pozdrawiam:tak:

Do góry