reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Monica- Gratulacje....Oby tak juz do konca....rozumiem ze plec pozostaje tajemnica..przynajmniej to nastepnego "podgladania":-D:-D:-D:-D:-D

Beatko- mysle ze ruchy poczujesz lada moment!!! w ogole sie tym nie stresuj!!!!!

Kinga- Tesciora nie robie...Juz nie musze;-);-);-);-);-) Jednak dziadzia nie byla mi pisana...przynajmniej na te chwile...a i ja przyznaje ze odetchnelam.
Gdybym miala starsze dzieci to moze inaczej bym na to patrzyla ale w obecnej sytuacji bylo by ciezko...no nic nie ma co rozprawiac!!!!!!

Bershka- GDZIE SIE PODZIEWASZ???

monico,super, ze wszystko dobrze:-)
Mam do Ciebie jeszcze pytanko.
To ty pisalas kiedys,ze testy owulacyjne wychodzily ci pozytywne juz po owulce.
Bo u mnie tez swiruja.
Jestem pewna na 100% ,ze w tym cyklu mialam owulke w 15dc w poludnie.
A test wyszedl pozytywny dopiero 16dc pod wieczor:szok:
Liche testy,czy ty tarczyca ma wplyw.

Czarodziejko tak tajemnica nawet nie kazałam moje gin szukac, chce miec pewnosc a nie jakies gdybanie, jeszcze mam czas, a co bedzie jestem wiadomo ciekawa, ale po moich ostatnich przejsciach modlilam sie o zdrowie dzidzi i moje.
Twoje obawy rozwiane, napewno pozniej przyszla przez zmianę klimatu

Asiuniak co do bialka tak jak dziewczyny pisza moze byc troszke a grzyby i bakterie podczas siusiania dostaja sie do moczu, lepiej pojsc na kontrole niz nakrecac sie "internetowymi spekulacjami" albo zadzwon do ginekologa i podpytaj

Dido tak u mnie testy wychodzily pozytywne po owu (mialam odczucie na owu poza tym monitoring), nie wiem dlaczego tak bylo, o tarczycy dowiedzialam sie juz w ciazy wiec nie wiem czy ma ona wplyw na test owulacyjny. Przestalam ufac testom, a podczas staranek nasza psyche oddzialuje na organizm i moze owu byc wczesniej lub pozniej

DZIEWCZYNY ratunku w tej ciązy tak makabrycznie boli mnie głowa i to codziennie ze chyba nie wyrobię, najgorsza ciąża z wszytstkich, nadal mam awersje do większosci pokarmów i odbijanie. Beatko, Aneczko mialyscie tak???

Aneczko trzymam kciuki za Twoje badanie USG

Kinga a może zrób sobie test innej firmy np. quick vue - dziewczyny na forach go chwalą... bo niektóre testy nawet po tygodniu dopiero wykrywają ciążę...
ja testuję w piątek i też zamierzam kupić ten test:)
wiesz już raczej nie zrobię testu
wybiorę się do ginekologa jeżeli okresu nie dostanę.

A czy mam przeczucie...cóż na pewno nie czuję abym miała dostać okres. Tyle czuję.

Monico zuperr ze z dzidzia wszystko oki.
Czarodziejko dobrze ze wszsytko po twojej mysli.
Kinga trzymam kciuki.A powiedz gdzie chodzisz do gina?

reklama
Jola odezwij sie babo!!!!!!!

Cioteczki dziekuje za wsparcie:)))))
dzis juz @ na calego...ale obiecuje nie zajeczec nawet przez chwile:)))))

Kinga- moze jeszcze trzeba poczekac. Mi w ciazy z maksiem test wyszedl negatywny, po 3 dniach powtorzylam i wyszla slaba druga kreska. Jesli stezenie hormonu ciazowego jest niskie to test moze nie wyjsc a jednak ciaza moze byc!!!!!!

Monica- masz racje. Zdrowe baby najwaznijsze....zreszta juz plci nie zmienisz wiec poczekac mozna:)))))trzymam jednak kciuki aby marzenia sie spelnily:)))))

Do góry