reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki za odp w sprawie dentysty....wiem ze teraz te znieczulania sa o niebo lepsze niz nawet 3 lata temu..jakby nie bylo medycyna podaza naprzod....jednak boje sie bo nigdy nie mialam leczenia kanalowego....jesooo i wysiedziec tyle czasu na fotelu, chyba jajco zniose..albo i dwa:)))))
no nic mam nadzieje ze dolacze do grona osob ktore uwazaja ze "strach ma wielkie oczy" ale nic poza tym

reklama
Czarodziejko powiem Ci, że ja też straaaaaaaasznie boję się dentysty,:zawstydzona/y: juz powiedziałam mężowi, że z naszym Małym to on będzie chodził na wizyty:tak:.
Też miałam leczenie kanałowie i to kiklku zębów!!!!!!!!:szok: Byłam przerażona, bo ma wspomnienie z przed dwóch lat jak DWIE DENTYSTKI na zmianę wyrywała mi ząb!!!!! I było super! I to bez znieczulenia, fakt były ząbki w których czułam leciutki ból, a w pozostałych wcale!!!! I naprawde był to ból niewielki, bo ja jestem przewrażliwiona w tym temacie, wiec możesz mi wierzyć. Po wszystkim wizytach byłam baaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona i dzięki temu mam wszystki wyleczone w końcu!!!!!!

jesoooo dziewczyny dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi w spr dentysty-ja to bojuch jestem...sama sie zastanawiam czasem jak ja moje dzieci urodzilam..:)))))zwlaszcza ze mlodszego bez znieczulenia bo nie bylo juz czasu!!!!!

Mam nadzieje ze bedzie ok!!!!

ciekawe co tam u jagienki???
moze juz po wwszystkim.:tak:
Nasza Aneczka,ma z nia kontakt.
Ale z tego co pamietam ona gdzies wyjechala,chyba na ten kurs co wspominala.;-)

Wpadam na chwilkę!
Skurcze się rozkręciły i Jagienka ma swoja Lalę już na świecie.:-):-):-)
Ja zapierniczam na kursie i nie mam siły na gadanie. Jutro Usg na 21 więc trzymajcie kciuki.

WIELKIE GRATULACJE DLA JAGIENKI!!!!!!!!!! SUPER !!!!!:-)

Życzę zdrowia mamusi i malutkiej, może Jagienka rozpocznie sezon na dziewczynki;-)

reklama
Jagienko kochana wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!

cieszymy sie razem z toba
fajnie ze tak szybko poszlo
napewno jestes teraz najszczesliwsza
czekamy na zdjecia Laury :tak:
jeszcze raz gratulacje

Aneczko napisz koniecznie po usg
i bede trzymac zeby dziewczynka tam sobie mieszkala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bo juz mi sie snilo ze my wszystkie 4 mamy dziewczynki (ty, dido, monico i ja)
i tak bedzie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry