reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anagrzymis,a bylas juz u lekarza???
A na ktorego mniej wiecej wypada ci termin???
Ja ide w czwartek.Beatka ty chyba tez,co nie;-)

Byłam u lekarza w miniony czwartek (1 września) i pokazała mi właśnie to malutka plamke na usg. Powiedziała ze na teraz może powiedzieć, że fasolka jest w macicy więc ok i kazała się wstawić za 3 tygodnie. Wtedy juz założy kartę ciązy.
Liczyłam w jakimś kalkulatorze ciązy w necie to wyszło mi na 6 maja. Całkiem nieżle, bo 1 maja ma urodziny mój mąż, 2 maja mamy rocznicę ślubu a 4 maja ja mam urodziny. Maj będzie zawalony ;-)

Hej!
dzisiaj tak sobie rozmawialam z mojego T. siostra,ktora
ma coreczke w wieku mojego Olusia (o miesiac starsza)
chodzilysmy razem w ciazy i ona juz wtedy mi mowila ze chlopak
bedzie i takie tam ...
zyczyla nam chlopaka po prostu choc ja marzylam o coreczce
a dzisiaj powiedziala ze chce tez miec drugie dziecko i ma
nadzieje ze to bedzie druga corka bo chlopaka to nawet fajnie
ubrac nie mozna i wychowac tez ciezej a mi jak zwykle zyczyla drugiego chlopca
bo dla Olusia brat by sie przydal no wiecie co:wściekła/y:wkurzyla mnie strasznie:crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry