reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej
anagrzymis ja mogę sobie tylko wyobrazić co teraz czujesz i myślisz - ta niepewność którą zasiała lekarka ehhh... współczuję..., ale jest możliwość że ciąża jest młodsza bądż lekarka miała słabszy sprzęt. Też za jakies 3 dni poszłabym do innego gina na usg. Tylko wiem że te 3 dni dla Ciebie będzie wiecznością. Myślami jestem z Tobą i chciałabym aby okazało sie to pomyłką. Trzymam kciuki

Nullka no moja gin. stwierdziła, że ma mocno powiększające to USG, więc chyba marne szanse żeby się myliła.:-(

Anula pewnie w gabinecie ach

Ana niestety wiem co czujesz kochana.
jestesmy z tobą i nie trac nadziei moze jeszcze sie pokaze okruszek.

anagrzymis :sad: przytulam mocno. trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie jedna wielka pomylka:tak:

nullka ojej jedna kreseczka?:szok: szkoda! trzymalam kciuki. u mnie pewnie tez nic z tego nie bedzie:cool2:
dzisiaj 14dc i o 12 godz na tescie owulacyjnym jednej formy wyszly dwie grube krechy o tym samym kolorze, a na drugim tescie innej firmy dwie kreseczki ale druga troszke jasniejsza od tej testowej:sorry2: wiec jak owu bedzie jutro wieczorem to bedzie to juz 15dc, a staranka zakonczone 11dc wiec pewnie nic z tego nie bedze..

Beatko nie mialam szans zmierzyc temperatury bo zerwalam sie do wrzeszczacego mojego urwisa:angry: zreszta prawie codziennie tak mam dlatego nigdy nie zabwieralam sie za mierzenie temperatury.

No to od dziś pisze tylko na rozowo zeby fala dziewczynkowa trwala dalej!!!:-):-):-):-):-) Dziekuje wszystkim za kciuki widzicie jak sie przydaly?:tak::tak::tak:
Na razie nie moge ochlonac. Jestem mega szczesliwa. Teraz tylko czekac az coreczka sie urodzi i zobacze ja na zywo.

Anagrzymis nie lam sie kochana ,wiem ze to trudne ale pomysl ,ze widac nie byl odpowiedni moment i ciaza sie nie przyjela. To okropne jak dzidzia juz rosnie i fika a potem sie poroni. Ty bedziesz szczesliwa mamusia na pewno jak nie teraz to niebawem

Nulka to czekaj na @ i dzialaj dalej a moze @ jednak nie przyjdzie;-)

Aneczko:-):-):-)
nie mo9ge uwierzyć wielki wielkie gratulacje!!!!!!!!!

nasze córcie będą prawie w tym samym wieku, ciekawe jak urodzimy!!!!

anagrzymis no ja sie dalej staram:-(przykro mi smutno z powodu twoich przezyc nie uciekaj stad dziewczyny ci pomoga ja sie przenioslam na zaczynamy staranka 2 w tym miesiacu juz 4 dziewczyny zafasolkowaly a to pewnie jeszcze nie koniec ale podczytuje was codziennie i strasznie sie ciesze ze dziewczynom spelniaja sie marzenia o coreczkach :-) trzymaj sie cieplutko jestem myslami z toba

reklama
Aneczko a nie mowilam ze bedzie dziewczynka :-) GRATULUJE !!!!
normalnie szok
ciekawe czy na jakims innym forum tez tak sie zdazalo
ze wszystkie zaplanowaly
wychodzi na to ze ta metoda jest na 100%
w naszym przypadku

dido czemamy tylko na ciebie
bo u ciebie tez jest dziewczynka oczywiscie :-)

anagrzymis ja jak bylam w 5/6 tyg ciazy nic nie bylo widac tylko pecherzyk
nawet nie bylo widac czy jest pelny czy pusty
gin kazal przyjsc za 2 tyg
a pozniej okazalo sie ze ciaza jest mlodsza
wiec moze nic straconego u ciebie
trzymaj sie kochana

Do góry