aneczko napewno wszystko wporzadku i napewno Ninka

takze nieczym sie neiprzejmuj:-)
nullka skad ja to znam - ta niepewnosci kiedy skonczyc staranka. przeczytalas napewno moi post jakie jakie ja mialam dylematy

i tak jak dziewczyny wielkokrtonie powtarzaly- CIERPLIWOSC, CIERPLIWOSC I JESZCZE RAZ CIERPLIWOSC

nie sugeruj sie intensywnoscia kreseczek na paskach owulacyjnych bo mnie to wlasnie one zmylily. zawsze jakos tak bylo ze kazdego dnia coraz bardziej robily sie intensywne, az w koncu pojawialy sie 2 tluste krechy, przez 2 dni.
i w tym cyklu chcialam powtorzyc starnka w 12dc bo ta druga kreseczka byla ledwo widoczna (ta sama intensywnosc co 10dc). a potem raptem w 13dc bardzo intensywna

ja teraz gdybym kupywala testy to tylko z apteki bo tez allegro moim zdaniem falszuja wyniki.
nullka a Ty juz chodzialas na monitoring? bo tak jak dziewczyny pisalay to ma sens gdy siechodzilo wczesniej i sie mniej wiecej wie przy jakiejs wielkosci pecherzyk pęka. mi tamtem lekarz powiedzial ze sa dziewczyny ktorym peka przy wielkosci 14mm, a niektorym 25mm. dlatego on nie umial mi powiedziec kiedy u mnie peknie. jedyne co mogl okreslic to zejest to faza okoloowulacyjna

jak go zapytalam czy jest sens jeszcze tego dnia sie poprzytulac (bo skoro owu moze byc za 2 dni to plemniki ponad 4 dni raczej nie przetrwaja) to mi powiedzial ze on namoim miejscu juz by tego nierobil. powiedzial ze skoro ja planuje coreczke to lepiej ten cykl spisac na straty niz wstrzelic sie w sama owu

i tak zrobilam

a nastepnego dnia mialam owulacje