reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko a planujecie z mężem jakiś wypad , czy mąż ma dosyć podróży i nigdzie się nie będziecie ruszać?

reklama
Chcieliśmy jechać do Egiptu na tydzień, ale S zmienił zdanie. Mówi że jak nie zajde w ciąże to przyjedziemy do niego na statek. S miał pływać w Chinach ale latem będzie na M. Śródziemnym, więc przyjedziemy do niego na 36 dni, więc spoko. Wole poczekać i tam jechać zwiedze 15 miast, pózniej wkleje linka. Powiem szczerze że marynarze przeważnie na urlopie siedzą w domu i się byczą.

Niech się chłop domem nacieszy hihihi A o Egipcie też myśleliśmy w tym roku, ale jak będzie ciąża to zdecydowanie odpada.Trzeba się zaszczepić przeciw żółtej febrze tak mi mówili tu w przychodni, a w ciąży to nie wolno chyba?A wy zaszczepieni jesteście?
Beatko,ale masz super tyle sobie pozwiedzasz.

Medio my już byliśmy w Egipcie i się nie szczepiliśmy, ponoć nie trzeba.
Wode piliśmy z butli , nawet zemsty faraona nie mieliśmy.
Byliśmy w styczniu 3 lata temu, czerwiec, lipiec i sierpirń są bardzo gorące. Weżcie 100 Usd po 1 usd, bo wszedzie chcą tipa z tego żyją. Możemy polecić 2 hotele są nawet fajne.

My jak coś to pojedziemy przez biuro turystyczne tu z Anglii oczywiście jak nie zaciążę, jak zaciążę to do Włoch może?
Już wyglądasz za mężusiem , co? Hihi taki już los żony marynarza,
803.gif

ale ile świata za to zobaczycie,można pozazdrościć.

Witajcie laseczki.
Czuję się ciutkę lepiej.
Beatko wspaniałe metody wychowawcze. A ten teks z miską normalnie nie do przebicia hihi.
Buziam was wszystkie

Dorotko a dostałaś osłonowo jakiś probiotyk od lekarza?Bo mi przy antybiotyku w grudniu nic nie dali, dobrze, że sama miałam z Polski.

Nie dostała. Mam w domu, ale nie wiem czy mogę stosować, więc po prostu jogurt Activia podjadam

reklama
Do góry