reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
heja Ciotki
Komu kawy Komu bo ide do domu?
Dziewczyny ale u nas sniegu napadalo
Ja czuje sie troce lepiej, glowa lekko boli ale juz nie tak intensywnie jak w poprzednich dniach...mam nadzieje idzie Ku dobrego.
A wy spiochy wstawac!!!!!!!

Dziewczyny ale u nas sniegu napadalo

A wy spiochy wstawac!!!!!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Czarodziejka ja się przyłączam do kawki 

własnie zjedlismy z Tomem sniadanko-pospałam do 9.30 i muszę dojść do siebie przy kawie
)
fajnie,że już lepiej sie czujesz
u nas tez napadało-jak ja jutro do pracy dojadę-aaaaaaaaaaaaaa!! nie lubie zimy!!
Truskafffka ależ słodziak
))
ukochać i pogilać pod boczkami

musiałabyś widzieć jak Bono głową kręcił na lewo i prawo jak słuchał smiechu

Bella- no ja juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie !!!
pozdrowionka dla Was kochane
własnie zjedlismy z Tomem sniadanko-pospałam do 9.30 i muszę dojść do siebie przy kawie
fajnie,że już lepiej sie czujesz
u nas tez napadało-jak ja jutro do pracy dojadę-aaaaaaaaaaaaaa!! nie lubie zimy!!
Truskafffka ależ słodziak
ukochać i pogilać pod boczkami
musiałabyś widzieć jak Bono głową kręcił na lewo i prawo jak słuchał smiechu
Bella- no ja juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie !!!
pozdrowionka dla Was kochane

kosmopolitan
czesc dziewczyny
u nas tez bialo i zimno
piranha , tak juz 11 dni i normalnie z kazdym dniem mam wiekszego stracha i juz nawet nie ludze sie ze uslysze tam cokolowiek innego jak "chlopczyk". juz nawet zaczelam podgadywac meza zeby przygotowywal sie na trzecie dziecko. i wiecie co mi powiedzial? ale bedzie problem z 3 pokojem dla dziecka
nie powiedzial nie
szok!
truskaffka alez slodziak!!!!! zacalowac mozna!
missbella te bole piersi to bardzo dobry znak
trzymam kciuki i mysl pozytywie
moja kolezanka jak zachodzila w ciaze to praktycznie od owulacji miala juz bole piersi
mama ja tez juz po kawce
inaczej bym sie nie obudzila

u nas tez bialo i zimno

piranha , tak juz 11 dni i normalnie z kazdym dniem mam wiekszego stracha i juz nawet nie ludze sie ze uslysze tam cokolowiek innego jak "chlopczyk". juz nawet zaczelam podgadywac meza zeby przygotowywal sie na trzecie dziecko. i wiecie co mi powiedzial? ale bedzie problem z 3 pokojem dla dziecka

truskaffka alez slodziak!!!!! zacalowac mozna!
missbella te bole piersi to bardzo dobry znak

mama ja tez juz po kawce

mama05
Kosmo -brawo dla męża!!!!
widzisz jak super!!
aleeeeee pozwól ,że ja nadal potrzymam &&&&&&&&&&& za Twoja córcię za 11 dni

widzisz jak super!!
aleeeeee pozwól ,że ja nadal potrzymam &&&&&&&&&&& za Twoja córcię za 11 dni
kosmopolitan
mama tak prosze trzymaj z calych sil te kciuki bo ja z tym 3 dzieckiem poki co zartowalam. nie jestem psychicznie ani fizycznie przygotowana na 3 dziecko. jak juz wczesniej pisalam ja jeszcze nie wrocilam do formy po urodzeniu pierwszego dziecka, dlatego boje sie jak to bedzie z drugiem dzieckiem, a o 3 nawet nie chce myslec hahahaah
ale wiem jedno- jak bede miala 2 synka to z cala pewnosci bede marzyla nadal o corce i nie wykluczone ze to zarzekanie sie o 3 dziecko szybko pojdzie w niepanmiec i podjeme decyzje o starankach szybciej niz mi sie wydaje
ale wiem jedno- jak bede miala 2 synka to z cala pewnosci bede marzyla nadal o corce i nie wykluczone ze to zarzekanie sie o 3 dziecko szybko pojdzie w niepanmiec i podjeme decyzje o starankach szybciej niz mi sie wydaje

mama05
Kosmo-tak zrobię
)będę trzymac &&& z całych sił!!

Witam
My też po śniadaniu i po kawce. Uwielbiam niedzielę bo kocham wspólne śniadania
Truskafffka świetny synek i ten czadowy śmiech, a te bliźniaki też mnie rozbroiły. Uśmiałam się że hej
Kosmopolitan fajne podejście Twojego M , widzisz bo to prawda nigdy nie mów nigdy. Często życie weryfikuje plany nasze czy to w jedną czy też w drugą stronę
U nas też śniegu napadalo- dzieci już mówią że bałwana będziemy dziś lepic .
Ja zajrzę dopiero wieczorem bo jedziemy do babci na obiadek
My też po śniadaniu i po kawce. Uwielbiam niedzielę bo kocham wspólne śniadania
Truskafffka świetny synek i ten czadowy śmiech, a te bliźniaki też mnie rozbroiły. Uśmiałam się że hej
Kosmopolitan fajne podejście Twojego M , widzisz bo to prawda nigdy nie mów nigdy. Często życie weryfikuje plany nasze czy to w jedną czy też w drugą stronę
U nas też śniegu napadalo- dzieci już mówią że bałwana będziemy dziś lepic .
Ja zajrzę dopiero wieczorem bo jedziemy do babci na obiadek
mama05
Nulka przyjemnego dnia
) ale smacznie pojesz bo babcie dobrze gotują
))
ja też lubię wspólne śniadanka
ja też lubię wspólne śniadanka
reklama
Podziel się: