reklama
Dorotko jak czytam o tych waszych mdłościach, to ciary przechodzą mi po plecach......

Ale widzę że ty i Eliczek bardzo dostajecie w kość.
Ciekawe jak tam z K_asią?

Mam nadzieję że chociaż u niej wszystko ok.
Kasiu już jesteś zdrowa, u mnie bez zmian....

Ciekawe jak tam z K_asią?

Kasiu już jesteś zdrowa, u mnie bez zmian....

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinko a jaki to ma być motorek?;-);-);-) A co dla żonki, może coś z biżuterii albo jakiś ciuszek. Bo wiesz jeżeli on sobie sprawia prezencik, to trzeba coś dla żonki kupić na poprawienie humorku......
A bajkę o traktorku, Bobie, Listonoszu przerabiałam jakieś 3-4 lata temu. Potem pojawiły się Rengersi, Liga Sprawiedliwych, Fantastyczna czwórka, potem Ben 10 i nadal to uwielbia, ale są i seriale dla młodzieży typu H20 wystarczy kropla, Szpiegowska rodzinka i jakiś filmik Zakochane czy coś w tym rodzaju.....![]()
na poprawienie humorku żonka robi prawijazdy i bierze aktualne autko .... ha ha

Witam wieczorowo. Padam na twarz, mdłości mnie dobijają znowu i wogóle to mam dość
wytrwałości, cierpliwości

przyjemności;-)Ja uciekam na jakiś film- DOBRANOC![]()

reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam !
ja właśnie połozyłam małego spać ;-) a obiadek w toku na 14.30, jak mąż wróci nową furą ;-)Beatka, a motorek to Yamaha Virago 535

a pogoda u nas dzisiaj śliczna, ciepło, przyjemnie i co najważniejsze słonecznie ;-)
Dorotka, trzymaj się dzielnie

miłej niedzieli

ja właśnie połozyłam małego spać ;-) a obiadek w toku na 14.30, jak mąż wróci nową furą ;-)Beatka, a motorek to Yamaha Virago 535

Dorotka, trzymaj się dzielnie

miłej niedzieli

Podziel się: